![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| moje webové stránky http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. Myslel jsem, že by mohl někdo řekne mi do skladu se vyplní formulář jde-li podat žádost tlačítko kliknutí? tohle je moje první forma a im trochu bezradný na toto téma. válet se pomoci by bylo velmi ocení! ![]() děkuji ti, Mlčení |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jde přímo do vašeho SQL serveru? co?
| |||
| |||
| když předloží tlačítka ve spodní části stránky je kliknuli Zdá se, že funguje dobře, ale Vyplněný formulář je nikdy se mi e-mailem. Jsem pro vytvoření nové formy, to je můj první pokus. I přepne z přísně příspěvek na "mailto", aby zjistili, zda by to fungovat i když předloží stisknutí tlačítka, použití reloaduje s informacemi v adresním řádku a není ji obdržel e-mailovou adresu, je propojen. Přečetl jsem si na mailto formuláře jsou nespolehlivé stejně, takže pokud existuje lepší způsob, jak předkládat jim bych chtěl používat, že. Nicméně, jsem neměl jistotu, kde bych najít formu dat s přísně "post" formou. Prostě potřebuju vědět, jak to provést formou životaschopnými tak, že informace bude odeslána na mě, když je předložen. Doufám, že je je lepší vysvětlení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mailto autofills pouze o informace, neznamená to poslat email sám.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ach jo, dobře, je tam značka, která zaslala vyplněný formulář na e-mail? |
|
| |||
| |||
| Posta se ale není to strašně bezpečné. Obvykle místě bude ukládat informace v databázi, pak jej poslat. I nemůže pomoci dále jak je to již opravdu dlouho, co jsem tohle - možná google asi o způsobech, jak to udělat v PHP, nebo některé další vysvětlení POST formuláře.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Visual Basic HELP! (otevření nové podobě) | ryannathans | Obecné Software Chat | 10 | 23. Leden 2009 15:42 |
| No Signal formou PC | kg174 | Obecné Hardware Chat | 2 | 23. února 2008 16:48 |
| Pošlete formulář | phil24 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 27. října 2007 08:02 |
| Potřebuji vytvořit webový formulář | conila | Obecné Software Chat | 2 | 25. Září 2007 09:38 |
| Jak provedu platný XHTML webového formuláře wihtout pomocí ASP? | sirantonycartwright | Web Design, hosting & SEO | 4 | 23. srpna 2007 14:08 |
| Thread Nástroje | |
| |