![]() |
|
| |||
| |||
| η ιστοσελίδα μου http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. Αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορούσε να μου νύξη σε σκεύη συμπλήρωσαν το έντυπο ισχύει όταν υποβάλουν την αίτηση έχει πατηθεί το κουμπί; αυτή είναι η πρώτη μου μορφή και im clueless λίγο για το θέμα. γελάω δυνατά οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ! ![]() σε ευχαριστώ, σιωπή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πάει για να σας τον SQL Server; τι;
| |||
| |||
| όταν το κουμπί υποβολής στο κάτω μέρος της σελίδας είναι κλικ φαίνεται να δουλεύει ωραία, αλλά το συμπληρωμένο έντυπο δεν είναι ποτέ σε email σε μένα. Είμαι στη δημιουργία νέων μορφών, αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια. I switched μετά από αυστηρά σε μια "mailto" για να δείτε εάν και πότε θα λειτουργήσει το κουμπί είναι πατημένο, η εφαρμογή επαναφορτίσεις με τις πληροφορίες που έχει στη γραμμή διευθύνσεων και δεν έχει παραληφθεί από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με. Έχω διαβάσει το mailto έντυπα είναι αναξιόπιστες και, επομένως αν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποβάλουν τους θα ήθελα να χρησιμοποιούν αυτό. Ωστόσο, δεν ήμουν σίγουρος, όπου θα βρείτε το έντυπο της στοιχείων, με αυστηρά "post" μορφή. Απλά πρέπει να γνωρίζουν πώς να κάνουν τη βιώσιμη μορφή, έτσι ώστε οι πληροφορίες που θα σταλεί σε εμένα όταν υποβάλλονται. Ελπίζω ότι αυτή είναι μια καλύτερη εξήγηση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mailto autofills μόνο στην ενημέρωση, δεν στείλετε το ίδιο μήνυμα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| oh ok, αλλά υπάρχει μια ετικέτα που να σταλεί το συμπληρωμένο έντυπο στο email; |
|
| |||
| |||
| Post κάνει αλλά δεν είναι τρομερά ασφαλής. Συνήθως τα site θα αποθηκεύει τις πληροφορίες σε μια βάση δεδομένων στη συνέχεια αποστείλετε. Δεν μπορώ να βοηθήσει στην περαιτέρω, όπως είναι ένα πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που έκανε αυτά τα πράγματα - ίσως γύρω στο google για τρόπους να το κάνουμε αυτό στην PHP ή κάποια άλλη εξήγηση των ΜΕΤΑ μορφές.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Visual Basic HELP!! (άνοιγμα νέας μορφής) | ryannathans | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 23 Ιαν 2009 15:42 |
| Δεν Signal μορφή PC | kg174 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 23 Φεβ 2008 16:48 |
| Υποβολή εντύπου | phil24 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 27 Οκτ 2007 08:02 |
| Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική φόρμα | conila | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 25η Σεπ 2007 09:38 |
| Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μια έγκυρη XHTML web μορφή wihtout χρησιμοποιώντας ASP; | sirantonycartwright | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 23 Αυγ 2007 14:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |