μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Βοήθεια HTML με μορφή.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Φλεβάρη 2008, 13:51
Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια HTML με μορφή.

η ιστοσελίδα μου http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html.

Αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορούσε να μου νύξη σε σκεύη συμπλήρωσαν το έντυπο ισχύει όταν υποβάλουν την αίτηση έχει πατηθεί το κουμπί;

αυτή είναι η πρώτη μου μορφή και im clueless λίγο για το θέμα. γελάω δυνατά

οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ!

σε ευχαριστώ,
σιωπή
Old 18 Φλεβάρη 2008, 17:45
Ομάδα Δωρητών

πάει για να σας τον SQL Server; τι;

Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
Μνήμες:
GSkill 4GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
E-ΕΒΓΑ Nvidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Νεκρός
Υπόθεση / PSU:
Γένιο υπόθεση, Γένιο PSU
Ψύξη:
Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
εποχουμένως
Monitor (ες):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (s):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 18 Φλεβάρη 2008, 18:06
Μέλος Ομάδα

όταν το κουμπί υποβολής στο κάτω μέρος της σελίδας είναι κλικ φαίνεται να δουλεύει ωραία, αλλά το συμπληρωμένο έντυπο δεν είναι ποτέ σε email σε μένα.
Είμαι στη δημιουργία νέων μορφών, αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια. I switched μετά από αυστηρά σε μια "mailto" για να δείτε εάν και πότε θα λειτουργήσει το κουμπί είναι πατημένο, η εφαρμογή επαναφορτίσεις με τις πληροφορίες που έχει στη γραμμή διευθύνσεων και δεν έχει παραληφθεί από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με.

Έχω διαβάσει το mailto έντυπα είναι αναξιόπιστες και, επομένως αν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποβάλουν τους θα ήθελα να χρησιμοποιούν αυτό. Ωστόσο, δεν ήμουν σίγουρος, όπου θα βρείτε το έντυπο της στοιχείων, με αυστηρά "post" μορφή.

Απλά πρέπει να γνωρίζουν πώς να κάνουν τη βιώσιμη μορφή, έτσι ώστε οι πληροφορίες που θα σταλεί σε εμένα όταν υποβάλλονται.

Ελπίζω ότι αυτή είναι μια καλύτερη εξήγηση.
Old 18 Φλεβάρη 2008, 22:57
Ομάδα Δωρητών

Mailto autofills μόνο στην ενημέρωση, δεν στείλετε το ίδιο μήνυμα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 06:38
Μέλος Ομάδα

oh ok, αλλά υπάρχει μια ετικέτα που να σταλεί το συμπληρωμένο έντυπο στο email;
Old 19 Φεβρουαρίου 2008, 16:12
Ομάδα Δωρητών

Post κάνει αλλά δεν είναι τρομερά ασφαλής. Συνήθως τα site θα αποθηκεύει τις πληροφορίες σε μια βάση δεδομένων στη συνέχεια αποστείλετε. Δεν μπορώ να βοηθήσει στην περαιτέρω, όπως είναι ένα πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που έκανε αυτά τα πράγματα - ίσως γύρω στο google για τρόπους να το κάνουμε αυτό στην PHP ή κάποια άλλη εξήγηση των ΜΕΤΑ μορφές.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Visual Basic HELP!! (άνοιγμα νέας μορφής) ryannathans Γενικά Λογισμικό Chat 10 23 Ιαν 2009 15:42
Δεν Signal μορφή PC kg174 Γενική Συζήτηση Hardware 2 23 Φεβ 2008 16:48
Υποβολή εντύπου phil24 Web Design, Hosting & SEO 2 27 Οκτ 2007 08:02
Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική φόρμα conila Γενικά Λογισμικό Chat 2 25η Σεπ 2007 09:38
Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μια έγκυρη XHTML web μορφή wihtout χρησιμοποιώντας ASP; sirantonycartwright Web Design, Hosting & SEO 4 23 Αυγ 2007 14:08
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.