![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| stranice moje web lokacije http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. Bio sam zadivljen ako me itko mogao trag u oprezan u popunili obrazac ide kad se podnijeti prijavu je kliknuo gumb? ovo je moj prvi oblik i clueless im malo o tome. lol bilo koji pomoć bi bilo vrlo mnogo poštovati! ![]() hvala ti, šutnja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ona ide u svoj SQL Server? što?
| |||
| |||
| kada pošaljete gumb na dnu stranice klikne se čini da radi u redu, ali nikad nije završena obliku e-poštom za mene. Ja sam novi u stvaranju obrazaca, ovo je moj prvi pokušaj. Prebacio sam ga iz strogo post na "mailto" da li bi to raditi i kad se pritisne gumb submit, aplikacija ponovo učitava s informacijama u adresnoj traci i nije primio e-mail adresu koju je vezan za. Pročitao sam na mailto obrasci su nepouzdani, te, stoga, ako postoji bolji način da ih pošaljete Želim koristiti taj. Ipak, nisam bila sigurna gdje bih pronaći obrazac podataka sa strogo "post" obliku. JA pravedan trebate kupiti znati kako to izraditi obrazac za održiv tako da se informacije će biti poslane na mene kada je podnesen. Nadam se da je bolje objašnjenje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mailto autofills samo u informacije, on ne šalje e-poštom sama.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| oh ok, dobro je tu oznaku da li je poslao ispunjeni obrazac za e-poštu? |
|
| |||
| |||
| Post ne, ali to nije strašno siguran. Obično će mjestu pohraniti podatke u bazu podataka a zatim pošaljite ga. Ne mogu pomoći dodatno jer je zaista dugo vremena nisam od ovoga stvari - možda Google za oko načina da to učinite u PHP ili neke daljnje objašnjenje POSTAVI obrasce.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Visual Basic POMOĆ! (otvaranje novih formi) | ryannathans | Općenito Software Chat | 10 | 23 siječanj 2009 15:42 |
| Nema signala obrasca PC | kg174 | General Hardware Chat | 2 | 23. veljača 2008 16:48 |
| Podnošenja obrasca | phil24 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 27. listopad 2007 08:02 |
| Mi je potrebno za izradu web obrasca | conila | Općenito Software Chat | 2 | 25. Ruj 2007 09:38 |
| Kako mogu napraviti valjani XHTML web obrasca wihtout koristeći ASP? | sirantonycartwright | Web Dizajn, Hosting & SEO | 4 | 23. kolovoz 2007 14:08 |
| Thread Tools | |
| |