![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját honlap http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. Arra gondoltam, ha valaki tudna nekem clue áruburgonya be a kitöltött űrlapot is, ha a kérelem benyújtására gombra kattint? Ez az elsõ formában és im egy kicsit clueless a kérdésben. hangosan nevet segítség lenne nagyon méltányol! ![]() köszönöm, csend |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| megy a sql szerver? mit?
| |||
| |||
| benyújtani, ha az alján található gombra kattintott az oldal úgy tűnik, hogy jól működik, de a kitöltött űrlap e-mailben soha nem nekem. Én vagyok az új formáinak létrehozása, ez az első kísérlet. Én kapcsolni azt szigorúan utáni egy "mailto", hogy ha ez a munka és benyújtására, ha a gomb megnyomását, a kérelem átrakodások az információkat a címsorba, és nem érkezett be az e-mail címet is kapcsolódik. Elolvastam a mailto formák megbízhatatlan is, így ha van egy jobb megoldás, hogy nyújtsák be ezeket szeretném használni ezt. Ugyanakkor nem voltam biztos benne, hol lenne az az adat, amely szigorúan "post" formában. Tudnom kell, hogyan lehet az élet úgy, hogy az információt meg kell küldeni, ha azt benyújtották. Remélem, hogy van egy jobb magyarázatot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mailto csak autofills az információkat, akkor nem küldi el az e-mail is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ó, rendben van, jól van-e olyan tag, hogy nem küldte el a kitöltött űrlapot, az e-mailre? |
|
| |||
| |||
| Feladás meg, de ez nem túl biztonságos. Általában a honlap tárolja az adatokat egy adatbázisban, majd küldje el. Nem tudok segíteni, mert tovább már egy nagyon hosszú ideig, mert én ezt a dolgot - talán a Google körül a módját, hogy ezt a PHP-ben, illetve további magyarázatot POST formában.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Visual Basic Help! (nyitás új formája) | ryannathans | General Chat szoftver | 10 | 23. január 2009 15:42 |
| Nincs jel formájában PC | kg174 | Általános fémáru Chat | 2 | 23. február 2008 16:48 |
| Benyújtásáért formában | phil24 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 27. október 2007 08:02 |
| Kell, hogy egy webes űrlapot | conila | General Chat szoftver | 2 | 25. Szeptember 2007 09:38 |
| Hogyan lehet egy XHTML webes űrlap segítségével wihtout asp? | sirantonycartwright | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 23. augusztus 2007 14:08 |
| Téma eszközök | |
| |