![]() |
|
| |||
| |||
| אתר האינטרנט שלי http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. תהיתי אם מישהו יכול היה לי מושג לתוך מכר את מלא טופס הולך להגיש את הבקשה כאשר היא כפתור לחצת? This is my first טופס IM קצת clueless בנושא. לצחוק בקול רם עזרה יהיה מאוד מוערך! ![]() תודה, שתיקה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למותר שלך SQL Server? מה?
| |||
| |||
| כאשר מגישים הכפתור בתחתית הדף לחצו נראה לעבוד בסדר אבל הוא מעולם לא הושלמה טופס לי בדוא"ל. אני חדש ליצירת טפסים, זהו ניסיון ראשון שלי. אני עברת אותו להקפיד לכתוב על "mailto:" כדי לראות אם זה יעבוד ומתי להגיש את הכפתור הוא לחוץ, היישום reloads את המידע בשורת הכתובת והוא לא קיבל את כתובת הדוא"ל על ידי זה מקושר. קראתי את הטפסים של mailto הם גם לא מהימן, אז אם יש דרך טובה יותר על מנת להגיש אותם אני רוצה להשתמש בו. עם זאת, אני לא בטוח איפה הייתי מוצא את הטופס של נתונים עם בקפידה "פרסם" בטופס. אני רק צריך לדעת איך לעשות את הטופס בר חיים, כך שהמידע ישלח אותי כאשר הוא הגיש. אני מקווה כי היא מהווה הסבר טוב יותר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק ב mailto autofills נוספים, הוא אינו שולח את הדואר האלקטרוני עצמו.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אה, בסדר, ובכן יש תג כי אכן שלח את הטופס כדי להשלים הדוא"ל? |
|
| |||
| |||
| שליחת אבל האם זה לא נורא מאובטח. בדרך כלל האתר תשמור את המידע במסד נתונים ואז לשלוח את זה. אני לא יכול לעזור עוד יותר כאשר היה כבר הרבה זמן מאז עשיתי את הדברים האלה - ייתכן Google בסביבה דרכים לעשות את זה ב-PHP או הסבר נוסף של כ POST טפסים.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |