![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano svetainė http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. I was wondering, jei kas nors galėtų man raktas į maistines užpildyti formą važiuoja, kai pateikia prašymą spustelėsite? Tai mano pirmasis formą ir jiems mažai Clueless šiuo klausimu. garsiai juoktis Any help būtų labai dėkingi! ![]() Ačiū, tyla |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jis važiuoja į savo SQL Server? ką?
| |||
| |||
| kai pateikti esantį puslapio apačioje paspaudžiate atrodo, kad darbas gerai, bet užpildytą formą niekada nebus išsiųstas į mane. I'm new sukurti formas, tai yra mano pirmasis bandymas. Aš perėjo iš griežtai post "mailto", kad pamatytumėte, jei jis dirbtų ir kada pateikti mygtuką, taikant Perkrovimai su adreso juostoje informacijos ir ji nėra gauta pašto adresas yra susijusi su. Aš perskaičiau mailto formos yra nepatikimi, kaip gerai, kad jei yra geresnis būdas juos pateikti norėčiau naudoti tą. Tačiau aš nesu įsitikinęs, kur norėčiau sužinoti formos duomenis griežtai "post" forma. Aš tiesiog reikia žinoti, kaip padaryti forma gyvybinga todėl, kad informacija bus išsiųstas į mane, kai jis yra pateikiamas. Tikiuosi, kad tai yra geriau paaiškinti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mailto tik autofills informacijos, ji neturi siųsti laišką pati.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| oh Gerai, gerai, nes tai yra žyma, kad jis nusiuntė užpildytą formą paštu? |
|
| |||
| |||
| Paštas tačiau ne beprotiškai saugi. Paprastai svetainė bus laikyti informaciją duomenų bazėje, tada siųsti jį. Aš negaliu padėti toliau, kaip tai buvo labai seniai aš tą medžiagą - galbūt Google aplink būdų tai padaryti, PHP arba detaliau paaiškinti Post formas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |