rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

HTML Help z formularza.

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 lutego 2008, 13:51
Członek grupy

Default HTML Help z formularza.

moja strona http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html.

I zastanawiałem się czy ktoś mógłby mi na trop ware wypełniony formularz jest złożyć wniosek, gdy przycisk jest kliknięty?

To moja pierwsza forma i im trochę Clueless w tej sprawie. lol

pomocy byłoby bardzo appreciated!

dziękuję,
cisza
Old 18 lutego 2008, 17:45
Grupa dawcy

dojdzie do programu SQL Server? co?

My System: hAvAAck Build 3

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Płyta główna:
Asus P5N-E
Pamięć RAM:
GSkill 4GB DDR2
Karta graficzna (y):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Martwy
Case / PSU:
Typowa sprawa, Generic PSU
Chłodzenie:
Zalman 92mm
Sieć / Internet:
na pokładzie
Monitor (y):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (-y):
MS Vista ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 18 lutego 2008, 18:06
Członek grupy

kiedy złożyć u dołu strony kliknięciu wydaje się pracować dobrze, ale nigdy nie jest wypełniony formularz pocztą e-mail do mnie.
I'm do stworzenia nowych form, to moja pierwsza próba. I włączeniu go ściśle wiadomość do "mailto", aby sprawdzić, czy to działa i kiedy złożyć naciśnięciu przycisku, załadunków z zastosowania informacji zawartych w pasku adresu i nie jest otrzymany przez adres e-mail jest powiązane.

Mam przeczytać mailto formularze są niewiarygodne, jak również, więc jeśli istnieje lepszy sposób, aby przedstawić je chciałbym użyć tego. Jednakże, nie byłem pewien gdzie chciałbym znaleźć formularza danych o ściśle "post" formie.

Ja po prostu muszę wiedzieć w jaki sposób postać tak opłacalne, że informacje będą wysyłane do mnie, gdy jest złożony.

Mam nadzieję, że jest to lepsze wyjaśnienie.
Old 18 lutego 2008, 22:57
Grupa dawcy

Mailto tylko autofills w informacji, to nie wysyła się pocztą elektroniczną.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 19 lutego 2008, 06:38
Członek grupy

oh ok, dobrze się tam znak, że nie przesłała wypełniony formularz na adres e-mail?
Old 19 lutego 2008, 16:12
Grupa dawcy

Post nie, ale to nie terribly bezpieczna. Zwykle witryna będzie przechowywać informacje w bazie danych, a następnie wysłać go. I can't help dalej to był naprawdę długi czas, ponieważ zrobiłem tego stuff - możesz google około sposób na to zrobić w PHP lub wyjaśnienia stanowiska formy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Reply

Register

Zakładki