![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| moja strona http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. I zastanawiałem się czy ktoś mógłby mi na trop ware wypełniony formularz jest złożyć wniosek, gdy przycisk jest kliknięty? To moja pierwsza forma i im trochę Clueless w tej sprawie. lol pomocy byłoby bardzo appreciated! ![]() dziękuję, cisza |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dojdzie do programu SQL Server? co?
| |||
| |||
| kiedy złożyć u dołu strony kliknięciu wydaje się pracować dobrze, ale nigdy nie jest wypełniony formularz pocztą e-mail do mnie. I'm do stworzenia nowych form, to moja pierwsza próba. I włączeniu go ściśle wiadomość do "mailto", aby sprawdzić, czy to działa i kiedy złożyć naciśnięciu przycisku, załadunków z zastosowania informacji zawartych w pasku adresu i nie jest otrzymany przez adres e-mail jest powiązane. Mam przeczytać mailto formularze są niewiarygodne, jak również, więc jeśli istnieje lepszy sposób, aby przedstawić je chciałbym użyć tego. Jednakże, nie byłem pewien gdzie chciałbym znaleźć formularza danych o ściśle "post" formie. Ja po prostu muszę wiedzieć w jaki sposób postać tak opłacalne, że informacje będą wysyłane do mnie, gdy jest złożony. Mam nadzieję, że jest to lepsze wyjaśnienie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mailto tylko autofills w informacji, to nie wysyła się pocztą elektroniczną.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| oh ok, dobrze się tam znak, że nie przesłała wypełniony formularz na adres e-mail? |
|
| |||
| |||
| Post nie, ale to nie terribly bezpieczna. Zwykle witryna będzie przechowywać informacje w bazie danych, a następnie wysłać go. I can't help dalej to był naprawdę długi czas, ponieważ zrobiłem tego stuff - możesz google około sposób na to zrobić w PHP lub wyjaśnienia stanowiska formy.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |