![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moje webové stránky http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. Myslel som, že by mohol niekto povie mi do skladu sa vyplní formulár ide-li podať žiadosť tlačidlo kliknutie? toto je moja prvá forma a im trochu bezradný na túto tému. válet sa pomoci by bolo veľmi ocenia! ![]() ďakujem ti, Mlčanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ide priamo do vášho SQL serveru? čo?
| |||
| |||
| keď predloží tlačidla v spodnej časti stránky je klikli Zdá sa, že funguje dobre, ale Vyplnený formulár je nikdy sa mi e-mailom. Som pre vytvorenie novej formy, to je môj prvý pokus. I prepne z prísne príspevok na "mailto", aby zistili, či by to fungovať aj keď predloží stlačení tlačidla, použitie reloaduje s informáciami v adresou a nie je ju dostal e-mailovú adresu, je prepojený. Prečítal som si na mailto formuláre sú nespoľahlivé rovnako, takže ak existuje lepší spôsob, ako prezentovať im bych chtěl používať, že. Avšak, som nemal istotu, kde by som nájsť formu dát s prísne "post" formou. Proste potrebujem vedieť, ako to vykonať formou životaschopnými tak, že informácie bude odoslaná na mňa, keď je predložený. Dúfam, že je lepšie vysvetlenie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mailto autofills iba o informácie, neznamená to poslať email sám.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ach jo, dobre, je tam značka, ktorá poslala vyplnený formulár na e-mail? |
|
| |||
| |||
| Posta sa ale nie je to strašně bezpečné. Obvykle mieste bude ukladať informácie v databáze, potom ho poslať. I nemôže pomôcť ďalej ako je to už naozaj dlho, co jsem tohle - možná google asi o spôsoboch, ako to urobiť v PHP, alebo niektoré ďalšie vysvetlenie POST formulára.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Visual Basic HELP! (otvorenie novej podobe) | ryannathans | Všeobecné Software Chat | 10 | 23. Január 2009 15:42 |
| No Signal formou PC | kg174 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 23. februára 2008 16:48 |
| Pošlite formulár | phil24 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 27. októbra 2007 08:02 |
| Potrebujem vytvoriť webový formulár | Conil | Všeobecné Software Chat | 2 | 25. September 2007 09:38 |
| Ako provedu platný XHTML webového formulára wihtout pomocou ASP? | sirantonycartwright | Web Design, hosting & SEO | 4 | 23. augusta 2007 14:08 |
| Thread Tools | |
| |