мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Хтмл помоћ у облику.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Мар 2008, 13:51
Мембер Гроуп

Default Хтмл помоћ у облику.

странице моје уеб локације хттп://ууу.хумблеацресцхинцхиллас.цо...тион/форм.хтмл.

Био сам задивљен ако ме ико могао траг у опрезан у попунили образац иде кад се поднесе пријаву је кликнуо дугме?

ово је мој први облик и цлуелесс им мало о томе. лол

било који помоћ би било веома много поштовати!

хвала ти,
шутња
Old 18. Мар 2008, 17:45
Донаторска Група

она иде у свој СКЛ Сервер? што?

Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
Асус П5Н-Е
РАМ меморија:
ГСкилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
ЕВГА НВИДИА е-ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички погон (е):
Мртав
Цасе / псу:
Генериц Цасе, Генериц псу
Хлађење:
Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
онбоард
Монитор (е):
Делл 2408УФП Ултрасхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Виста Улт, Убунту 7,10 64-Бит
Old 18. Мар 2008, 18:06
Мембер Гроуп

када пошаљете дугме на дну странице кликне се чини да ради у реду, али никад није завршена облику е-поштом за мене.
Ја сам нови у стварању образаца, ово је мој први покушај. Пребацио сам га из строго пост на "маилто" да ли би то радити и кад се притисне дугме субмит, апликација поново учитава са информацијама у линији за адресу и није примио е-маил адресу коју је везан за.

Прочитао сам на маилто обрасци су непоуздан, те, стога, ако постоји бољи начин да их пошаљете Желим да користи тај. Ипак, нисам била сигурна где бих пронаћи образац података са строго "пост" облику.

ЈА праведан потреба за кноткле како то направити образац за одржив тако да се информације ће бити послате на мене када је поднесен.

Надам се да је боље објашњење.
Old 18. Мар 2008, 22:57
Донаторска Група

Маилто аутофиллс само у информације, он не шаље е-поштом сама.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 19. Мар 2008, 06:38
Мембер Гроуп

ох ок, добро је ту ознаку да ли је послао испуњени образац за е-пошту?
Old 19. Мар 2008, 16:12
Донаторска Група

Пост не, али то није страшно сигуран. Обично ће месту похранити податке у базу података а затим пошаљите га. Не могу помоћи додатно јер је заиста дуго времена нисам од овог ствари - можда Гоогле за око начина да то урадите у ПХП или неке даљње објашњење ПОСТАВИ обрасце.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Висуал Басиц ПОМОЋ! (отварање нових форми) рыаннатханс Уопштено Софтуаре Цхат 10 23 јануар 2009 15:42
Нема сигнала обрасца ПЦ кг174 Генерал Хардуаре Цхат 2 23 фебруар 2008 16:48
Подношења обрасца пхил24 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 2 27 октобар 2007 08:02
Ми је потребно за израду уеб обрасца цонила Уопштено Софтуаре Цхат 2 25. сеп 2007 09:38
Како могу направити ваљани КСХТМЛ уеб обрасца уихтоут помоћу АСП? сирантоныцартуригхт Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 4 23 аугуст 2007 14:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц