![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| странице моје уеб локације хттп://ууу.хумблеацресцхинцхиллас.цо...тион/форм.хтмл. Био сам задивљен ако ме ико могао траг у опрезан у попунили образац иде кад се поднесе пријаву је кликнуо дугме? ово је мој први облик и цлуелесс им мало о томе. лол било који помоћ би било веома много поштовати! ![]() хвала ти, шутња |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| она иде у свој СКЛ Сервер? што?
| |||
| |||
| када пошаљете дугме на дну странице кликне се чини да ради у реду, али никад није завршена облику е-поштом за мене. Ја сам нови у стварању образаца, ово је мој први покушај. Пребацио сам га из строго пост на "маилто" да ли би то радити и кад се притисне дугме субмит, апликација поново учитава са информацијама у линији за адресу и није примио е-маил адресу коју је везан за. Прочитао сам на маилто обрасци су непоуздан, те, стога, ако постоји бољи начин да их пошаљете Желим да користи тај. Ипак, нисам била сигурна где бих пронаћи образац података са строго "пост" облику. ЈА праведан потреба за кноткле како то направити образац за одржив тако да се информације ће бити послате на мене када је поднесен. Надам се да је боље објашњење. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Маилто аутофиллс само у информације, он не шаље е-поштом сама.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ох ок, добро је ту ознаку да ли је послао испуњени образац за е-пошту? |
|
| |||
| |||
| Пост не, али то није страшно сигуран. Обично ће месту похранити податке у базу података а затим пошаљите га. Не могу помоћи додатно јер је заиста дуго времена нисам од овог ствари - можда Гоогле за око начина да то урадите у ПХП или неке даљње објашњење ПОСТАВИ обрасце.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Висуал Басиц ПОМОЋ! (отварање нових форми) | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 23 јануар 2009 15:42 |
| Нема сигнала обрасца ПЦ | кг174 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 23 фебруар 2008 16:48 |
| Подношења обрасца | пхил24 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 27 октобар 2007 08:02 |
| Ми је потребно за израду уеб обрасца | цонила | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 25. сеп 2007 09:38 |
| Како могу направити ваљани КСХТМЛ уеб обрасца уихтоут помоћу АСП? | сирантоныцартуригхт | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 23 аугуст 2007 14:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |