![]() |
|
| |||
| |||
| benim web sitesidir http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. Ben eşya formu, uygulama düğmesine gönderin gider doldurulması olduğunu tıklayan içine eğer herkes gelebilir ipucu yaz merak ediyorum? Bu benim ilk şeklidir ve bu konuda biraz clueless Sohbet. çok komik herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız! ![]() teşekkür ederim, sessizlik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sizin SQL Server gider? ne?
| |||
| |||
| bir sayfanın altındaki butona vermek olduğunu ama iyi çalışması için tamamlanmış formu bana e-posta olmadığı görünüyor tıkladım. Ben form oluşturmak için yeni oldum, bu benim ilk denemem olduğunu. Ben kesinlikle bir "mailto" varsa ve çalışacak zaman düğmeye göndermek için görevinden, basıldığında bu açık adres çubuğunda bilgileri uygulama reloads ve bu e-posta adresi ile bağlantılı olduğunu Alınan değildir. Ben mailto formları da güvenilmez olduğunu, bu yüzden eğer ben kullanmak istiyorsanız onları göndermek için daha iyi bir yoludur okumak var. Ancak, burada bir kesinlikle "" formu sonrası formu veri bulmak da emin değildi. Sadece şeklinin nasıl bu kadar uygun olduğu bilgileri bana zaman gönderilir gönderilecektir yapmak için bilmeniz gerekir. Ben bir daha açıklaması umuyoruz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posta yalnızca bilgi autofills, bu kendini e-posta göndermek değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oh tamam, peki bu e-postayı tamamlanmış formu gönderilen bir etiket nedir? |
|
| |||
| |||
| Post yapar ama güvenli değil çok's. Genellikle site bir veritabanında sonra göndermek bilgileri depolar. Olarak çok uzun zamandan beri bu şeyler mi oldu bu konuda daha fazla - PHP'yi veya POST biçimlerinin bazı ilave açıklama ile bunu yapmanın yollarını civarında Google de yardımcı olamaz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |