![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| мій сайт http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. Мені було цікаво, якщо хто-небудь міг мене в ключ продовольчий заповнити форму, коли йде представити програму натисканні кнопки? Це мій перший клас, і їм мало Clueless з цього питання. ха-ха-ха будь-яка допомога буде дуже оцінили! ![]() Спасибі, мовчання |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| він йде на ваш SQL Server? що?
| |||
| |||
| коли кнопку "відправити" в нижній частині сторінки натиснути здається, що вони працюють добре, але заповнену форму електронною поштою ніколи не до мене. Я новачок у створенні форми, це моя перша спроба. Я перейшов від строгого поста до "Написати лист", щоб побачити, якщо вона буде працювати і коли уявити кнопка натиснута, додаток перезавантажується з інформацією в адресному рядку, і він не отримав за адресою електронної пошти він пов'язаний. Я прочитав Mailto формами є ненадійними, так що якщо є більш ефективний спосіб представити їм, що я хотіла б використовувати. Тим не менше, я не був упевнений, де я хотів би знайти дані форми зі строго "форма пост". Мені просто потрібно знати, як зробити життєздатної форми так, щоб ця інформація буде спрямований до мене, коли він представлений. Сподіваюся, що це є найкращим поясненням. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mailto тільки autofills в інформації, він не посилає електронний себе.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oh OK, а чи є тег, який відправив заповнену форму електронною поштою? |
|
| |||
| |||
| Поштові робить, але це не дуже безпечно. Зазвичай сайт буде зберігати інформацію в базі даних, то відправити його. Я не можу не далі як це було дуже давно я зробив цю річ - ви могли Google навколо способів зробити це в РНР або будь-яких подальших пояснень поштові форми.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Visual Basic Help! (відкриття нової форми) | ryannathans | General Software чат | 10 | 23 січня 2009 15:42 |
| No Signal формі ПК | kg174 | Генеральний обладнання чат | 2 | 23 лютого 2008 16:48 |
| Відправлення форми | phil24 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 27 жовтня 2007 08:02 |
| Мені потрібно створити веб-форму | conila | General Software чат | 2 | 25 вересня 2007 09:38 |
| Як зробити веб Дійсний XHTML формі wihtout допомогою ASP? | sirantonycartwright | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 23 серпня 2007 14:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |