![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'тежак за дисплаы линк на мој блог у ХТМЛ-у. Шта </> тагови се користе како би га не парсати у уеб линк? <а титле="Висит евилфантасы'с блог" хреф="хттп://евилфантасы.уордпресс.цом/"> евилфантасы'с блог </ а> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Замени < с < Замени > с > Тада га приложити у <пре> и </ пре> таг. Тако, [хтмл] <пре> <а титле="Висит евилфантасы'с блог" хреф="хттп://евилфантасы.уордпресс.цом/"> евилфантасы'с блог </ а> </ пре> [/ хтмл] И ливе демо : хттп://публиц.сервер2.суанмоор.цо.ук...арседхтмл.хтмл Нажалост сам мало одводећи овде. И ја сам хтела тестирати га. Не мислим вам је <пре> ознаку, али то се чува га стандардима, и који би вам омогућавају да се облик са селектор ако је то потребно.
|
| |||
| |||
| Проблем са које се то не парсати у везу када цопиед.пастед. То једноставно не стоји анализирамо. <а титле="Висит евилфантасы'с блог" хреф="хттп://евилфантасы. уордпресс.цом/"> евилфантасы'с блог </ а> |
|
| |||
| |||
| Сорры мате, али сам збуњена јер за оно што желите да урадите. : С Дуг као ЈА моћи рећи када је копирајте и налепите оно што сам горе ХТМЛ је то веза?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Када користите ову: <пре><наслов = "Посетите евилфантасы блог" хреф = "хттп://евилфантасы.уордпресс.цом/">евилфантасы'с блог</неки></ Пре> Она не излази ригхтн анализирамо. Али кад вам цопы / пасте тхе ХТМЛ у уеб страницу то остаје као ХТМЛ уместо анализи у везу. Желим да корисник моћи копирајте га и налепите га на њихову страницу и она изађе као линк. Уордпресс је боли кад се ради о неким стварима. То се једна од тих ствари. Ит'с алл ХТМЛ или ништа. Не АСЦИИ или ЈаваСцрипт. Само хтмл. |
|
| |||
| |||
| Ох ја видим то је зато јер је анализи УП он као да је на свој начин. Идемо: хттп://ууу.анирбанроы.инфо/уордпресс...есс-блог-пост/
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Поново проблеми означавање мп3 ИДв3 Тагови | Десертфисх | Мултимедија и кодеци | 1 | 2. Јул 2009 12:01 |
| Уебдесигн <див> ХТМЛ ознаке? | Рыан Ц | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 5 јануар 2009 07:17 |
| МП3 плејер не би препознао ИД3 ознака. | Цоолыкскскс | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 25 октобар 2008 15:47 |
| Питање о хтмл | ооброкенсиленце | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 20. јуна 2008 13:58 |
| ХТМЛ Уредници | мегабајта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 11 | 21 април 2008 15:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |