![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Научих HTML около 4-5 години и съм много много усвоили използването на таблици, за да форматирате моите сайтове. Въпреки това, когато погледнем в източник на страница сайтове сега дни те са пълни с този маркер. Какво е то? Трябва ли да се използва маркер? Има ли нещо, става само чрез таблици? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Таблици трябва да се използва само за таблични съдържание, а не за форматиране. Div е правилният начин, както за формата и съдържанието прилага интерфейса на това съдържание.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да се научиш да се отдели от съдържанието стил.
| |||
| |||
| CSS е била около около 12 години вече, и е основният начин за стила на уеб сайтове за последните пет или шест години. Маси не са за оформлението на страницата, те са за таблици на данни. А div е това, което се нарича общ контейнер. Поставяте страница съдържа в divs, както и позицията на divs по отношение на всяка друга страна, обикновено с плаващ тях. Избягвайте да използвате абсолютно позициониране, където е възможно, тъй като това може да доведе до проблеми при повторно размера на viewport. Също така е нормално да се въведе някакъв divs вътре друга div. Аз мисля, че има много за наваксване да направя - да посещават sitepoint и да получите някои от техните уводна книги за използването на CSS за оформление. Бих предполагат, "Изграждане на вашия собствен уебсайт правия път чрез HTML и CSS", "HTML upotia, проектирането, без таблици" и "The CSS Антология". Вземете най-новите editons във всеки случай. Бих се игнорира тяхната най-нова книга "Всичко, което знам abot CSS е наред", както изглежда, за да покрие css3, който е все още в развитие, и по-голямата част от нещата не се поддържа в настоящите браузъри (независимо от браузъра производителите и фанатичен застъпва кажа ти!) Но, ако можете да си позволите само една книга да получи CSS Mastery Разширено уеб стандарти Решения от Анди Budd. В действителност, вземи тази книга заедно с всяка една от sitepoint книги. Ако желаете да научите повече за CSS, опитайте www.cssbasics.com и www.htmldog.com CSS имали проблеми, когато тя се появява за първи път, тъй като всички браузъри поддържат differnet суми от него и някои неща, си направи собствен начин, но ситуацията се е подобрила значително през последните няколко години и има много сайтове, които предоставят изпробвани и тествани CSS основава оформления - Google е твой приятел. |
|
| |||
| |||
| А div е като психиатър-амбалаж нещо - на неговите собствени, тя не определя размерите на всички - да се разширява или shrinks във връзка с неговото съдържание. Ако искате да получите всички умни и определя свойствата на div (и там са много или свойства, можете да я дам), ще трябва да я дам лична или стил (например <div id="header">), тогава определят тези използва CSS (обикновено свързана в заглавния таг като отделен файл): # заглавна (ширина: 100%; височина: 50px; цвят: синьо;) Това е изключително проста и може да научи себе си, като погледнете в други сайтове ", код. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Трябва ми име за моя Webdesign фирма? | peterporzsolt | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 7 | 2-ро Mar 2009 08:06 |
| Въпрос към HTML | oobrokensilence | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 20 Юни 2008 13:58 |
| Бързо HTML въпрос ... | kpbotbot | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 17 Юни 2008 04:04 |
| HTML редактори | мегабайта | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 11 | 21 април 2008 15:01 |
| Html помогне с форма. | oobrokensilence | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 19 Feb 2008 16:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |