![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem se naučil HTML asi 4-5 let a jsem dost daleko ovládl používání tabulek k formátování mé stránky. Když však i pohled na zdroje pro stránku stránkách nyní dny jsou plné tohoto záznamu. Co to je? Je nutné používat značku? Je snad něco špatného jen pomocí tabulek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tabulky by měly být použity pouze pro tabelární obsahu, nikoli formátování. Div je správný způsob jak formát obsahu a použije styly tohoto obsahu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte se naučit samostatné obsahu ze stylu.
| |||
| |||
| CSS bylo asi kolem 12 let a byl hlavním způsobem, jak ve stylu webových stránkách za posledních pět nebo šest let. Tabulky nejsou pro rozvržení stránky, které jsou pro tabulky dat. A div se, co se říká generické kontejneru. Ty dal stránky do divs a postoje divs ve vztahu k sobě navzájem, obvykle pomocí plovoucích nich. Nepoužívejte absolutní polohy, pokud je to možné, protože to může způsobit problémy na re-posuzování viewport. Je také obvyklé, aby některé divs v jiném div. Myslím, že máte hodně dohání udělat - navštívit sitepoint a získat některé ze svých knih na úvodní pomocí CSS pro rozvržení. I'd naznačují "Sestavte si svůj vlastní webové stránky se správným způsobem s využitím HTML a CSS", "HTML upotia, projektování bez tabulek" a "The CSS Anthology". Získejte nejnovější editons v každém případě. I'd ignorovat své poslední knihy "Vše, co vím abot css je špatné", jak se zdá, že pokrytí css3, která je stále ve vývoji, a většina těchto věcí není podporován v běžných prohlížečů (a to bez ohledu na prohlížeč výrobci a fanatičtí zastánci říct ty!) Ale, když si můžete dovolit pouze jedna kniha pak dostanete CSS Mastery Advanced Web Standards Solutions, Andy Budd. Ve skutečnosti si tuto knihu spolu s některou z sitepoint knih. Pokud se chcete dozvědět více o css, zkuste www.cssbasics.com a www.htmldog.com CSS měla problémy, když se poprvé objevila jako všech podporovaných prohlížečů differnet množství a některé z nich to svým způsobem, ale situace se výrazně zlepšila v posledních několika letech, a je zde hodně míst, které poskytují osvědčený css založené rozvržení - Google je váš přítel. |
|
| |||
| |||
| A div se, jako shrink-balicí něco - na vlastní, to nemá vůbec nastavit rozměry - rozšiřuje nebo smršťuje v souvislosti s jeho obsahem. Pokud chcete získat všechny chytré a nastavit vlastnosti pro div (a existuje mnoho vlastností, nebo si můžete dát ji), je třeba, aby jí jedno ID nebo styl (např. <div id="header">), pak definovat tyto pomocí CSS (obvykle spojeny v hlavičce záznamu jako samostatný soubor): # hlavicka (width: 100%, výška: 50px; color: blue;) Je to pozoruhodně jednoduchý a můžete naučit sami s Podívejte se na jiné stránky 'kód. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuji jméno mé webdesign firmě? | peterporzsolt | Web Design, hosting & SEO | 7 | 2. března 2009 08:06 |
| Otázka o html | oobrokensilence | Web Design, hosting & SEO | 5 | 20 června 2008 13:58 |
| Rychlé html otázku ... | kpbotbot | Web Design, hosting & SEO | 1 | 17. června 2008 04:04 |
| HTML editory | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 11 | 21. dubna 2008 15:01 |
| Html pomohou s formuláři. | oobrokensilence | Web Design, hosting & SEO | 5 | 19. únor 2008 16:12 |
| Thread Nástroje | |
| |