μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

HTML Webdesign <DIV> ετικέτας;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 05:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HTML Webdesign <DIV> ετικέτας;

Έμαθα HTML περίπου 4-5 χρόνια και έχω μάθει λίγο πολύ τη χρήση των πινάκων σε μορφή μου ιστοσελίδες. Ωστόσο, όταν βλέπω την πηγή για τη σελίδα τόπων τώρα μια ημέρα είναι γεμάτη από αυτή την ετικέτα. Τι είναι; Χρειάζεται να χρησιμοποιούν την ετικέτα; Υπάρχει κάτι κακό μόνο με πίνακες;
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 06:12
Ομάδα Δωρητών

Οι πίνακες θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για πινακογράφηση περιεχόμενο, δεν μορφοποίηση. Τμήμα είναι το κατάλληλο μέσο τόσο για τη μορφή και το περιεχόμενο που να εφαρμόζεται stylesheets περιεχόμενο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 07:57
MJM
Ομάδα Δωρητών

Θα πρέπει να μάθουμε να ξεχωριστό περιεχόμενο από στυλ.
Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι ήσουν με πίνακες 4-5 χρόνια πριν ... ότι το CSS, όταν αρχίσει η αποβίβαση.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 24 του Νοεμβρίου 2008, 03:50
Μέλος Ομάδα

CSS έχει εδώ και περίπου 12 χρόνια, και ήταν ο βασικός τρόπος με στυλ ιστοσελίδες για τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια. Πίνακες δεν είναι για την διάταξη της σελίδας, είναι για τους πίνακες των δεδομένων.

Α div είναι αυτό που ονομάζεται γενόσημου περιέκτη. Θέσατε περιεχόμενο της σελίδας σε divs, divs και την θέση σε σχέση με κάθε άλλο, συνήθως από τα πλωτά τους. Αποφύγετε τη χρήση απόλυτη θέσης, όπου αυτό είναι δυνατόν, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα σχετικά με την εκ νέου διαμέτρηση viewport. Επίσης, είναι φυσιολογικό να τεθούν κάποια divs μέσα σε άλλο div. Νομίζω ότι έχετε πολλά να προλάβουν να το κάνουμε - και να επισκεφθείτε sitepoint ορισμένες από τις εισαγωγικές βιβλία σχετικά με τη χρήση CSS για τη διάταξη. Είχα δείχνουν "Δημιουργήστε το δικό σας δικτυακό τόπο τον σωστό τρόπο με τη χρήση HTML και CSS", "HTML upotia, χωρίς σχεδιασμό πίνακες" και "Η CSS Anthology". Ενημερωθείτε για τα τελευταία editons σε κάθε περίπτωση. Είχα αγνοήσει τους πιο πρόσφατο βιβλίο του «Everything γνωρίζετε abot css είναι λάθος", όπως φαίνεται να καλύψει css3, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, και τα περισσότερα από τα πράγματα δεν υποστηρίζεται στα τρέχοντα προγράμματα περιήγησης (ανεξάρτητα από τον browser τους κατασκευαστές και τους φανατικούς υποστηρικτές πω σας!)

Αλλά, αν μπορείτε μόνο να παρέχει ένα βιβλίο και μετά σε πιάνει CSS μαεστρία Advanced Web Standards Solutions από Andy Budd. Στην πραγματικότητα, πάρε αυτό το βιβλίο μαζί με κάθε ένα από τα βιβλία sitepoint.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το CSS, δοκιμάστε www.cssbasics.com και www.htmldog.com

CSS είχε προβλήματα όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά, όπως όλα τα προγράμματα περιήγησης που υποστηρίζονται διαφορετική ποσά του και έκανε κάποια πράγματα τον δικό τους τρόπο, αλλά η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, και υπάρχουν πολλά sites που παρέχουν δοκιμασμένες css βασίζονται διαγραμμάτων - google είναι φίλος σου.
Old 5 Ιανουαρίου 2009, 07:17
Μέλος Ομάδα

Α div είναι σαν κάτι θερμοσυστελλόμενες περιτύλιγμα - με δική της, δεν έχει τις διαστάσεις που σε όλα τα - διευρύνεται ή συρρικνώνεται σε σχέση με το περιεχόμενό της.

Αν θέλετε να πάρετε όλα τα έξυπνα και για τις ιδιότητες που div (και υπάρχουν πολλοί ή ιδιότητες που μπορεί να δώσει), θα πρέπει να του δώσει ένα αναγνωριστικό ή ένα στυλ (για παράδειγμα <div id="header">), τότε προσδιορισμό αυτών που χρησιμοποιούν css (που συνήθως συνδέονται με την κεφαλίδα ετικέτας ως ξεχωριστό αρχείο):

# header (πλάτος: 100%? ύψος: 50px? χρώμα: μπλε?)

Είναι εξαιρετικά απλό και μπορείτε να διδάξουν τον εαυτό σας ρίχνοντας μια ματιά σε άλλους δικτυακούς τόπους «κώδικα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζομαι ένα όνομα για webdesign εταιρεία μου; peterporzsolt Web Design, Hosting & SEO 7 2η Μαρ 2009 08:06
Ερώτηση σχετικά με html oobrokensilence Web Design, Hosting & SEO 5 20 Ιουν 2008 13:58
Γρήγορη html ερώτηση ... kpbotbot Web Design, Hosting & SEO 1 17 Ιουν 2008 04:04
HTML Editors megabyte Web Design, Hosting & SEO 11 21 Απρ 2008 15:01
Βοήθεια HTML με μορφή. oobrokensilence Web Design, Hosting & SEO 5 19 Φεβ 2008 16:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.