manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Webdesign <div> HTML oznake?

Reply

Thread Tools
Old 21. studenog 2008, 05:30
Novi član grupe

Default Webdesign <div> HTML oznake?

JA učen HTML oko 4-5 godina i sam ljepušan velik dio mastered korištenje u formatu tablice moje web stranice. Međutim, kada sam pogled na izvor za stranicu sučelja sada dana su pune ove oznake. Što je to? Trebam li koristiti oznaku? Ima li nešto u redu sa samo pomoću tablice?
Old 21. studenog 2008, 06:12
Donatorska Grupa

Tabele trebao bi se koristiti samo za tabularna sadržaj, a ne oblikovanja. Div je pravi način da sadržaj i oblik stylesheets primjenjuju na taj sadržaj.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 21. studenog 2008, 07:57
MJM
Donatorska Grupa

Moraš naučiti zasebne sadržaje iz stilu.
Što me iznenađuje je da su pomoću tablica 4-5 godina ... to je stvarno počelo kada CSS branje gore.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 24. studenog 2008, 03:50
Member Group

CSS je oko za oko 12 godina, te je bio glavni način stilu web stranice za posljednjih pet ili šest godina. Tablice nisu na izgled stranice, oni su za stolove podataka.

A div je ono što se naziva generički kontejner. Vi stavite stranicu u sadržaju divs i pozicija u odnosu na divs jedni druge, obično po plutajuæi njih. Izbjegavajte korištenje apsolutno pozicioniranje gdje god je to moguće, jer to može dovesti do problema na re-kalibracija i viewport. To je također normalna staviti neki drugi divs unutar div. Mislim da imate puno uhvatiti se za napraviti - posjetite sitepoint i dobiti neke od svojih knjiga na uvodnom koristeći CSS za raspored. Htio predlažemo "Izgradite svoj vlastiti website pravi način koristeći HTML i CSS, HTML upotia, projektiranje, bez stolova" i "The CSS Antologija". Nabavite najnovije editons u svakom slučaju. Htio zanemariti njihove najnovije knjige "Sve što znam abot css nije u redu", kako se čini kako bi pokrili css3, koja je još u razvoju, a većina je stvari nije podržan u trenutnoj preglednici (bez obzira na preglednik proizvođači i zatucan zagovara reći li!)

Ali, ako možete priuštiti samo jednu knjigu onda bi CSS majstorstvo Advanced Web Standards Solutions by Andy Budd. U stvari, get this book uz neki od sitepoint knjiga.

Ako želite saznati više o css, probajte www.cssbasics.com i www.htmldog.com

CSS imao problema kad je prvi pojavio, kao što svi podržani preglednici differnet iznose se i neke stvari učinio svoj način, ali se situacija uvelike poboljšana u posljednjih nekoliko godina, a tu su i mnoge web stranice koje daju pokušao i testirani css temeljen izglede - google je tvoj prijatelj.
Old 5 siječnja 2009, 07:17
Member Group

A div je kao psihijatar-wrapping nešto - na svoju vlastitu, ona nema postaviti na svim dimenzijama - to shrinks ili se proširuje u odnosu na njegov sadržaj.

Ako želite dobiti sve pametan i postaviti svojstva za div (a tu su i Plenty ili svojstva možete dati je), morate mu dati ID ili stila (npr. <div id="header">), zatim definirati pomoću CSS-ove (obično povezani u svom zaglavlju oznaku kao zasebna datoteka):

# header (width: 100%; height: 50px; Boja: plava;)

To je izuzetno jednostavan i možete naučit po sebi imaju pogled na druge stranice 'kod.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Treba mi ime za moju webdesign tvrtku? peterporzsolt Web Dizajn, Hosting & SEO 7 2. ožujak 2009 08:06
Pitanje o html oobrokensilence Web Dizajn, Hosting & SEO 5 20. lipnja 2008 13:58
Quick html pitanje ... kpbotbot Web Dizajn, Hosting & SEO 1 17. lipnja 2008 04:04
HTML Urednici megabajt Web Dizajn, Hosting & SEO 11 21. travanj 2008 15:01
Html pomoć u obliku. oobrokensilence Web Dizajn, Hosting & SEO 5 19. veljača 2008 16:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.