![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA učen HTML oko 4-5 godina i sam ljepušan velik dio mastered korištenje u formatu tablice moje web stranice. Međutim, kada sam pogled na izvor za stranicu sučelja sada dana su pune ove oznake. Što je to? Trebam li koristiti oznaku? Ima li nešto u redu sa samo pomoću tablice? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tabele trebao bi se koristiti samo za tabularna sadržaj, a ne oblikovanja. Div je pravi način da sadržaj i oblik stylesheets primjenjuju na taj sadržaj.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moraš naučiti zasebne sadržaje iz stilu.
| |||
| |||
| CSS je oko za oko 12 godina, te je bio glavni način stilu web stranice za posljednjih pet ili šest godina. Tablice nisu na izgled stranice, oni su za stolove podataka. A div je ono što se naziva generički kontejner. Vi stavite stranicu u sadržaju divs i pozicija u odnosu na divs jedni druge, obično po plutajuæi njih. Izbjegavajte korištenje apsolutno pozicioniranje gdje god je to moguće, jer to može dovesti do problema na re-kalibracija i viewport. To je također normalna staviti neki drugi divs unutar div. Mislim da imate puno uhvatiti se za napraviti - posjetite sitepoint i dobiti neke od svojih knjiga na uvodnom koristeći CSS za raspored. Htio predlažemo "Izgradite svoj vlastiti website pravi način koristeći HTML i CSS, HTML upotia, projektiranje, bez stolova" i "The CSS Antologija". Nabavite najnovije editons u svakom slučaju. Htio zanemariti njihove najnovije knjige "Sve što znam abot css nije u redu", kako se čini kako bi pokrili css3, koja je još u razvoju, a većina je stvari nije podržan u trenutnoj preglednici (bez obzira na preglednik proizvođači i zatucan zagovara reći li!) Ali, ako možete priuštiti samo jednu knjigu onda bi CSS majstorstvo Advanced Web Standards Solutions by Andy Budd. U stvari, get this book uz neki od sitepoint knjiga. Ako želite saznati više o css, probajte www.cssbasics.com i www.htmldog.com CSS imao problema kad je prvi pojavio, kao što svi podržani preglednici differnet iznose se i neke stvari učinio svoj način, ali se situacija uvelike poboljšana u posljednjih nekoliko godina, a tu su i mnoge web stranice koje daju pokušao i testirani css temeljen izglede - google je tvoj prijatelj. |
|
| |||
| |||
| A div je kao psihijatar-wrapping nešto - na svoju vlastitu, ona nema postaviti na svim dimenzijama - to shrinks ili se proširuje u odnosu na njegov sadržaj. Ako želite dobiti sve pametan i postaviti svojstva za div (a tu su i Plenty ili svojstva možete dati je), morate mu dati ID ili stila (npr. <div id="header">), zatim definirati pomoću CSS-ove (obično povezani u svom zaglavlju oznaku kao zasebna datoteka): # header (width: 100%; height: 50px; Boja: plava;) To je izuzetno jednostavan i možete naučit po sebi imaju pogled na druge stranice 'kod. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Treba mi ime za moju webdesign tvrtku? | peterporzsolt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 2. ožujak 2009 08:06 |
| Pitanje o html | oobrokensilence | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 20. lipnja 2008 13:58 |
| Quick html pitanje ... | kpbotbot | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 17. lipnja 2008 04:04 |
| HTML Urednici | megabajt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 11 | 21. travanj 2008 15:01 |
| Html pomoć u obliku. | oobrokensilence | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 19. veljača 2008 16:12 |
| Thread Tools | |
| |