kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

HTML Webdesign <div> tag?

Reply

Téma eszközök
Old November 21, 2008, 05:30
Új tag Csoport

Megtanultam HTML körülbelül 4-5 évvel ezelőtt, és már elég jól elsajátítottam a használatát táblázatok formátumát én websites. Azonban, amikor ránézek a forrás oldalon az oldalak jelenleg napig vannak tele ezt a címkét. Mi ez? Muszáj, hogy a tag? Van valami baj csak táblázatok segítségével?
Old November 21, 2008, 06:12
Donor Group

Táblázatok csak akkor kell használni táblázatos tartalom nem formázása. Div a megfelelő módon, hogy a két formátum tartalma és alkalmazni, hogy a stíluslapok tartalom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old November 21, 2008, 07:57
MJM
Donor Group

Meg kell tanulnunk, hogy önálló tartalmat a stílust.
Micsoda meglepetés nekem, hogy te voltál táblázatok segítségével 4-5 évvel ezelőtt ... Ekkor kezdett igazán CSS fölerősödő.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old November 24, 2008, 03:50
Csoport tagja

CSS már körülbelül mintegy 12 éves, és most már a legfontosabb módja annak, hogy stílust weblapján az utolsó öt-hat évben. Táblázatok nem az oldalelrendezést, ezek a táblázatok az adatokat.

A div van az úgynevezett generikus tartályba. Azt, hogy az oldal tartalmát a divs, és helyezze a divs relatív egymással, rendszerint az úszó őket. Ne használja abszolút helymeghatározás, ahol lehetséges, mivel ez azt eredményezheti, hogy a problémát, újra méretre a munkalapra. Az is normális, hogy néhány divs belül egy másik div. Azt hiszem, sok a pótolnivalója - felkereshetnek sitepoint és kap egy saját bevezető könyv a CSS-t használ az elrendezést. Én javaslom Build a saját honlapján a helyes módon használja a HTML és CSS "," HTML upotia, tervezés nélkül táblázatokat "és" A CSS Anthology ". A legutolsó editons minden esetben. Én ignore legutóbbi book "Minden, amit tudni abot css nem stimmel", mert úgy tűnik, hogy css3, amely még mindig a fejlődés, és a legtöbb dolog nem támogatják a jelenlegi böngészők (amit a böngészőben a gyártók és a fanatikus támogatja mondani Önnek!)

De, ha csak megadnak egy könyvet, akkor kap CSS Mesterré Advanced Web Standards Solutions által Andy Budd. Valójában ez a könyv mellett az egyik a sitepoint könyveket.

Ha szeretne többet megtudni css, próbáld www.cssbasics.com és www.htmldog.com

CSS voltak problémák, amikor először megjelent, az összes támogatott böngészők eltérő mennyiségű, és néhány dolog volt a maga módján, de a helyzet javult jelentősen az elmúlt néhány év, és vannak olyan tételek, amelyek biztosítják a helyszínek kipróbált és css alapú elrendezéskategória - Google a barátod.
Old Január 5, 2009, 07:17
Csoport tagja

A div olyan, mint a shrink-védőcsomagolás valami - saját, nincs meg az összes fontosabb -, hogy kiterjeszti vagy zsugorodik kapcsolatban annak tartalmát.

Ha azt szeretnénk, hogy minden okos és tulajdonságok a div (és van elég, vagy tulajdonságok akkor adja meg), meg kell adni, hogy az id vagy a stílust (például <div id="header">), majd define ezek segítségével css (általában összefügg a header tag egy külön fájl):

# header (width: 100%, height: 50px; color: blue;)

Ez meglehetősen egyszerű, és te magad is tanít mivel egy pillantást egyéb területek "-kód.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.