![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Megtanultam HTML körülbelül 4-5 évvel ezelőtt, és már elég jól elsajátítottam a használatát táblázatok formátumát én websites. Azonban, amikor ránézek a forrás oldalon az oldalak jelenleg napig vannak tele ezt a címkét. Mi ez? Muszáj, hogy a tag? Van valami baj csak táblázatok segítségével? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Táblázatok csak akkor kell használni táblázatos tartalom nem formázása. Div a megfelelő módon, hogy a két formátum tartalma és alkalmazni, hogy a stíluslapok tartalom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell tanulnunk, hogy önálló tartalmat a stílust.
| |||
| |||
| CSS már körülbelül mintegy 12 éves, és most már a legfontosabb módja annak, hogy stílust weblapján az utolsó öt-hat évben. Táblázatok nem az oldalelrendezést, ezek a táblázatok az adatokat. A div van az úgynevezett generikus tartályba. Azt, hogy az oldal tartalmát a divs, és helyezze a divs relatív egymással, rendszerint az úszó őket. Ne használja abszolút helymeghatározás, ahol lehetséges, mivel ez azt eredményezheti, hogy a problémát, újra méretre a munkalapra. Az is normális, hogy néhány divs belül egy másik div. Azt hiszem, sok a pótolnivalója - felkereshetnek sitepoint és kap egy saját bevezető könyv a CSS-t használ az elrendezést. Én javaslom Build a saját honlapján a helyes módon használja a HTML és CSS "," HTML upotia, tervezés nélkül táblázatokat "és" A CSS Anthology ". A legutolsó editons minden esetben. Én ignore legutóbbi book "Minden, amit tudni abot css nem stimmel", mert úgy tűnik, hogy css3, amely még mindig a fejlődés, és a legtöbb dolog nem támogatják a jelenlegi böngészők (amit a böngészőben a gyártók és a fanatikus támogatja mondani Önnek!) De, ha csak megadnak egy könyvet, akkor kap CSS Mesterré Advanced Web Standards Solutions által Andy Budd. Valójában ez a könyv mellett az egyik a sitepoint könyveket. Ha szeretne többet megtudni css, próbáld www.cssbasics.com és www.htmldog.com CSS voltak problémák, amikor először megjelent, az összes támogatott böngészők eltérő mennyiségű, és néhány dolog volt a maga módján, de a helyzet javult jelentősen az elmúlt néhány év, és vannak olyan tételek, amelyek biztosítják a helyszínek kipróbált és css alapú elrendezéskategória - Google a barátod. |
|
| |||
| |||
| A div olyan, mint a shrink-védőcsomagolás valami - saját, nincs meg az összes fontosabb -, hogy kiterjeszti vagy zsugorodik kapcsolatban annak tartalmát. Ha azt szeretnénk, hogy minden okos és tulajdonságok a div (és van elég, vagy tulajdonságok akkor adja meg), meg kell adni, hogy az id vagy a stílust (például <div id="header">), majd define ezek segítségével css (általában összefügg a header tag egy külön fájl): # header (width: 100%, height: 50px; color: blue;) Ez meglehetősen egyszerű, és te magad is tanít mivel egy pillantást egyéb területek "-kód. |