פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

Webdesign <div> תג ה-HTML?

Reply

שרשרת כלים
Old 21 נובמבר 2008, 05:30
קבוצת חברות חדשות

Default Webdesign <div> תג ה-HTML?

למדתי HTML בערך לפני 4-5 שנים ואני כבר די הרבה mastered שימוש בטבלאות על מנת לעצב את אתרי האינטרנט. עם זאת, כשאני מסתכל על המקור של הדף אתרי כיום הם ימים מלאים של תג זה. מה זה? האם אני צריך להשתמש בתג? האם יש משהו לא בסדר עם רק באמצעות טבלאות?
Old 21 נובמבר 2008, 06:12
קבוצת תורמים

טבלאות אמור לשמש רק עבור לוחי התוכן, לא העיצוב. Div הוא ראוי בדרך הן פורמט תוכן ולהחיל stylesheets זה תוכן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 21 נובמבר 2008, 07:57
MJM
קבוצת תורמים

אתה צריך ללמוד להפריד בין תוכן לסגנון.
מה מפתיע אותי הוא שאתה משתמש בטבלאות 4-5 שנים ... זה התחיל כאשר CSS ממש להרים.

המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo T8100
לוח האם:
Mobile Intel PM965 Express שבבים
זיכרון RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
כרטיס מסך (S):
ATI HD 2600 XT
כרטיס קול:
Toshiba בס מערכת סאונד משופרת
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
כונן אופטי (S):
DVD סופר מולטי
Case / PSU:
Satellite A200 סדרה
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Intel 4965AGN
צג (S):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
מערכת הפעלה (S):
Windows Vista SP1 / Fedora I386
Old 24 נובמבר 2008, 03:50
חבר קבוצת

CSS הייתה בסביבות כ 12 שנים, ויש לו היה הסגנון הראשי דרך אתרי אינטרנט האחרונה חמש או שש שנים. טבלאות אינו מתבצע עבור פריסת דף, הן עבור טבלאות נתונים.

א div מה הוא נקרא תירנגה מכולה. אתה שם את תוכן הדף לתוך divs, ואת המיקום של divs יחסית אחד לשני, בדרך כלל על ידי ציפה להם. הימנע משימוש מוחלט מיקום מקום אפשרי, משום שזה עלול לגרום בעיות ב-sizing מחדש את viewport. היא גם בדרך כלל לשים קצת אחרת divs בתוך div. אני חושב שיש לך הרבה לעשות מדבק עד - בקר sitepoint ולקבל את חלק המבוא ספרים על השימוש ב-CSS עבור פריסה. הייתי מציע "בניית אתר האינטרנט שלך בדרך הנכונה באמצעות CSS ו-HTML", "ה-HTML upotia, עיצוב שולחנות ללא" ו "CSS אנתולוגיה". קבל את המידע העדכני ביותר editons בכל מקרה. אני מבקש להתעלם את הספר האחרון "כל מה שאתה יודע abot CSS לא בסדר" כפי שהוא נראה לכסות css3, שנמצאת עדיין בפיתוח, ואת רוב הדברים היא לא נתמכת ב הנוכחי דפדפנים (מה את הדפדפן וכן יצרני פנאטית advocates לספר אתה!)

אבל, אם אתה יכול להרשות לעצמך רק אחת ספר אז לקבל מרות CSS תקנים פתרונות אינטרנט מתקדמים של אנדי Budd. למעשה, לקחת את הספר הזה יחד עם כל אחד sitepoint ספרים.

אם ברצונך ללמוד עוד על CSS, נסה www.cssbasics.com ו www.htmldog.com

CSS היו בעיות כאשר הראשונה היא הופיעה, כמו כל הדפדפנים הנתמכים differnet כמות שהוא עשה כמה דברים בדרך שלהם, אבל יש את המצב השתפר מאוד בשנים האחרונות, ויש הרבה אתרים המספקים ניסו לבדוק מבוסס CSS סידורים - Google הוא חבר שלך.
Old 5 ינואר 2009, 07:17
חבר קבוצת

א 'היא כמו הפסיכולוג div-מעטף משהו - בפני עצמה, אין לה בכלל בחר מימדים - זה מרחיב או shrinks ביחס התוכן שלה.

אם אתה רוצה לקבל את כל חכם ולהגדיר מאפיינים עבור div (ויש הרבה נכסים או שאתה יכול לתת לו), אתה צריך לתת את זה זיהוי או סגנון (למשל <div id="header">), ולאחר מכן הגדר אלה באמצעות CSS (לרוב מקושרים תג הכותרת שלך בתור קובץ נפרד):

# header (רוחב: 100%; גובה: 50px; צבע: כחול;)

זה פשוט remarkably תוכל ללמד את עצמך על ידי בעל מבט על אתרים אחרים 'קוד.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.