mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

HTML Webdesign <div> žyma?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 21, 2008, 05:30
Naujas Narys

Default HTML Webdesign <div> žyma?

Sužinojau HTML maždaug 4-5 metų senumo, ir aš labai daug išmokti iš lentelių naudojimas formatuoti Mano interneto svetainėse. Tačiau, kai žiūriu į puslapį svetainėse šaltinis dabar dienas jie pilni šios žymės. Kas tai? Ar man reikia naudoti žyma? Ar nieko blogo tik naudojant lenteles?
Old Lapkritis 21, 2008, 06:12
Donorų grupės

Lentelės turėtų būti naudojamos tik lentelės turinį, o ne formatavimas. Div yra tinkamas būdas tiek formatu turinio ir taikyti stilių turinį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Lapkritis 21, 2008, 07:57
MJM
Donorų grupės

Jums reikia išmokti atskirti turinį nuo stiliaus.
Kas mane stebina tai, kad jūs naudojate lentelės 4-5 metus atgal ... That's when CSS neprasidėjo picking up.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Old Lapkritis 24, 2008, 03:50
Narys

CSS gyvuoja jau apie 12 metų, ir buvo pagrindinis būdas stiliaus interneto svetainių pastaruosius penkerius ar šešerius metus. Lentelės nėra skirtos puslapio maketą, jie yra lentelių duomenų.

Div tai, kas vadinama bendro konteinerių. Jūs įdėti į puslapio turinio DIV-ų ir pozicija, DIV-ų vienas kito atžvilgiu, paprastai jiems kintamų. Venkite absoliutus vietos, kur įmanoma, nes tai gali lemti problemas dėl naujo dydžio viewport. Taip pat įprasta daryti kai DIV-ų viduje kitos div. Manau, kad turite pasivyti tai daug - apsilankykite Sitepoint ir gauti jų įžanginė knygas naudojant CSS išdėstymo. Norėčiau pasiūlyti "Sukurk savo svetainėje teisė būdu naudojant HTML ir CSS", "HTML upotia, projektavimas be lentelių" ir "CSS antologija". Gaukite naujausią editons kiekvienu atveju. Norėčiau ignoruoti savo naujausią knygą "Viskas, ką žinau abot CSS yra neteisinga", nes atrodo, kad padengti css3, kuris yra dar vystymosi, ir daugelis dalykų yra nepalaikomas šiuolaikinių naršyklių (nepriklausomai nuo naršyklės gamintojai ir fanatiškas advokatai pasakyti Jums!)

Tačiau, jeigu jūs galite sau leisti tik vieną knygą po to get CSS mastery Advanced Web Standards Solutions Andy Budd. Iš tiesų, gauti šią knygą kartu su bet Sitepoint knygų vienoje.

Jei norite daugiau sužinoti apie CSS, pabandykite www.cssbasics.com ir www.htmldog.com

CSS turėjo problemų, kai ji pirmą kartą pasirodė kaip visų palaikomų naršyklių kitokį kiekį, ir kai ką padarė savaip, tačiau situacija žymiai pagerėjo per pastaruosius kelerius metus, ir yra daug svetainių, kurios teikia išbandytus CSS Layouts - Google yra jūsų draugas.
Old 5 sausis 2009, 07:17
Narys

Div tarsi trauktis pakavimo kažkas - savo, ji neturi nustatyti matmenys ne visi - ji plečiasi arba traukiasi, atsižvelgiant į jos turinį.

Jei norite gauti visus protingas ir nustatytas savybes, div (ir yra daug arba tokių savybių, galite duoti jo), turite jam suteikti vardą ar stilių (pvz. <div id="header">), tada apibrėžti šių naudojant CSS (paprastai susijusi jūsų antraštės žyma kaip atskira rinkmena):

# header (width: 100%; height: 50px; Spalva: Mėlyna;)

Tai itin paprastas ir jūs galite išmokti save atsižvelgdamas į kitas svetaines "kodą ieškoti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Man reikia vardas mano Webdesign company? peterporzsolt Web Design, Hosting & SEO 7 2 kovas 2009 08:06
Klausimas apie html oobrokensilence Web Design, Hosting & SEO 5 Birželis 20, 2008 13:58
Greita html klausimą ... kpbotbot Web Design, Hosting & SEO 1 Birželis 17, 2008 04:04
HTML redaktorių megabaitas Web Design, Hosting & SEO 11 Balandis 21, 2008 15:01
Html pagalbos forma. oobrokensilence Web Design, Hosting & SEO 5 19 vasaris 2008 16:12
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.