![]() |
|
| |||
| |||
| Es uzzināju HTML apmēram 4-5 gadus atpakaļ, un es esmu diezgan daudz apguvis izmantojot tabulas formatēšanai manas mājas lapām. Tomēr, ja es paskatos avots lapu vietnēm tagad dienas viņi ir pilni ar šo tagu. Kas tas ir? Vai man ir jāizmanto tagu? Vai tur kaut kas nav kārtībā ar tikko izmantojot tabulas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tabulas drīkst izmantot tikai tabulas saturu, nevis formatējums. Div ir pareizā veidā gan formāts saturu un piemērotu stilu ar šo saturu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums jāmācās nodalīt saturu no stilā.
| |||
| |||
| CSS ir aptuveni par aptuveni 12 gadus, un tas ir galvenais veids, stils Web vietām, pēdējos piecus vai sešus gadus. Tabulas nav uz lappuses izkārtojumu, tie ir tabulās datus. Div ir tas, ko sauc par sugas traukā. Jūs varat ievietot lapas saturu divs un novietojiet divs attiecībā viena pret otru, parasti peldošas viņiem. Izvairās no absolūtās pozicionēšanas kad vien iespējams, jo tas var radīt problēmas jauna lieluma viewport. Ir arī normāli, izvirzīti daži divs iekšā citā div. Es domāju, ka jums ir daudz iekavēts - apmeklēt sitepoint un saņemt to ievada grāmatas, izmantojot CSS izkārtojumu. Es gribētu ieteikt "Veidot savu tīmekļa tiesības veidā, izmantojot HTML un CSS", "HTML upotia, projektēšana bez galdi" un "CSS Anthology. Saņem jaunākos editons katrā atsevišķā gadījumā. Es gribētu ignorēt savu jaunāko grāmatu "Viss, kas jums jāzina abot CSS ir nepareizs", jo šķiet, lai segtu css3, kas joprojām atrodas attīstībā, un lielākā daļa sīkumi netiek atbalstīta pašreizējā pārlūkprogrammām (neatkarīgi no pārlūka ražotāji un fanātiski atbalsta pateikt jūs!) Bet, ja jūs nevarat atļauties vienu grāmatu pēc tam saņemt CSS meistarība Advanced Web Standards Solutions Andy Budd. Patiesībā saņemt šī grāmata kopā ar kādu no sitepoint grāmatām. Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par css, mēģini www.cssbasics.com un www.htmldog.com CSS bija problēmas, kad tā pirmo reizi parādījās, jo pārlūki visu atbalstīto differnet summas, un dažas no tām lietām, savā veidā, bet situācija ir uzlabojusies ievērojami pēdējos gados, un ir daudz vietas, kas nodrošina izmēģināts un pārbaudīts css pamatā izkārtojumi - google ir tavs draugs. |
|
| |||
| |||
| Div ir līdzīgs samazināsies iesaiņošana kaut ko - pats par sevi tas nav noteikts izmēri vispār - tas izplešas vai saraujas attiecībā uz tās saturu. Ja jūs vēlaties saņemt visas gudrs un noteikt īpašības div (un ir daudz vai īpašības, var arī tā), jums nepieciešams sniegt tai ID vai stils (piemēram <div id="header">), pēc tam noteikt šīs izmantojot CSS (parasti saistītas savā header tag kā atsevišķs fails): # header (width: 100%, height: 50px; color: blue;) Tas ir ārkārtīgi vienkārša un var mācīt pats, kam apskatīt citu teritorijās "kodu. |
![]() |
|
| Bookmarks |