mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Webdesign HTML <div> tag-ul?

Reply

Thread Tools
Old 21 noiembrie 2008, 05:30
Noile state Group

Default Webdesign HTML <div> tag-ul?

Am invatat HTML circa 4-5 ani în urmă, şi am destul de mult bine utilizarea de tabele de format pentru a-mi site-uri web. Cu toate acestea, atunci când mă uit la sursă pentru pagina de site-uri de acum o zi în care sunt plin de această etichetă. Ce este? Am nevoie pentru a utiliza tag-ul? Este ceva în neregulă cu doar folosind tabele?
Old 21 noiembrie 2008, 06:12
Grupul de donator

Tabele trebuie utilizat numai pentru tabelare de conţinut, nu de formatare. Div este buna cale de a format atât de conţinut şi de a aplica stylesheets acel conţinut.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 21 noiembrie 2008, 07:57
MJM
Grupul de donator

Ai nevoie de a învăţa pentru a separa conţinutul de stil.
Ce mă surprinde este că ai fost, folosind tabele de 4-5 ani în urmă ... asta e adevărat, atunci când CSS inceput sa iau.

Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo T8100
Plăci de bază:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Memorie RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Placă grafică (e):
ATI HD 2600 XT
Placă de sunet:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (e):
200GB 5400rpm
Optical Drive (e):
DVD Super Multi
Cauza / PSU:
Satellite A200 Series
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Sistem de operare (e):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 24 noiembrie 2008, 03:50
Grupul de stat

CSS a fost în jur de aproximativ 12 de ani, şi a fost principala modalitate de a stilul site-uri web pentru ultimii cinci sau şase ani. Tabelele nu sunt pentru aspect de pagină, în care sunt pentru tabele de date.

Un div este ceea ce se numeşte un generic container. Ai pus pe pagina de conţinutul în divs, şi poziţia de divs relativ la ele, de obicei, de flotant ei. Evitaţi utilizarea absolută de poziţionare, acolo unde este posibil, deoarece aceasta poate duce la probleme cu privire la re-dimensionarea de viewport. De asemenea, este normal să pun nişte divs in alt div. Cred că aveţi o mulţime de capturare a până la a face - vizita sitepoint şi obţine unele dintre cărţile lor introductive cu privire la utilizarea CSS pentru layout. Aş sugera "Construiţi-vă propriul site web dreptul mod folosind HTML şi CSS", "HTML upotia, proiectare, fără mese" si "CSS italieni". Obţineţi cea mai recentă versiune editons în fiecare caz. Aş ignora lor cel mai recent cartea "Tot ce ştiu abot css este greşit", aşa cum se pare că pentru a acoperi css3, care este încă în dezvoltare, şi de cele mai multe din lucrurile nu este acceptat în curent browserii (indiferent de browser-ul producătorilor şi avocaţii spune fanatic tine!)

Dar, dacă vă puteţi permite doar o carte, atunci te CSS Mastery Advanced Web Solutions Standarde de Andy Budd. De fapt, obţine această carte, împreună cu unul sau mai multe din sitepoint cărţi.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre CSS, încercaţi www.cssbasics.com şi www.htmldog.com

CSS avut probleme atunci când a apărut primul, ca toate browserele differnet sumele suportate de acesta şi a făcut unele lucruri propria cale, dar situaţia sa îmbunătăţit foarte mult în ultimii ani, şi există o mulţime de site-uri care oferă încercat şi testate css pe bază de machete - Google este prietenul tău.
Old 5 ianuarie 2009, 07:17
Grupul de stat

Un div este ca psihiatru-ambalaj ceva - din proprie, ea nu are nici un set de la toate dimensiunile - se extinde sau shrinks în raport cu conţinutul său.

Dacă doriţi să primiţi toate inteligent şi să setaţi proprietăţile pentru div (si acolo sunt destule proprietăţi sau puteţi să-l dau), trebuie să-l dau un id sau un stil (de exemplu <div id="header">), apoi defini aceste folosind css (de obicei, legate de dvs. în antetul tag-ul ca un fişier separat):

# header (width: 100%; height: 50px; color: albastru;)

Este deosebit de simplu si te pot invata pe tine cu o privire la alte site-uri "de cod.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.