menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

HTML Webdesign <div> značku?

Reply

Thread Tools
Old 21. novembra 2008, 05:30
Nový člen skupiny

Som sa naučil HTML asi 4-5 rokov a som dost daleko ovládol používania tabuliek na formátovanie mojej stránky. Keď však aj pohľad na zdroje pre stránku stránkach teraz dni sú plné tohto záznamu. Čo to je? Je nutné používať značku? Je snáď niečo zlého len pomocou tabuliek?
Old 21. novembra 2008, 06:12
Darcu Skupina

Tabuľky by mali byť použité iba pre tabuľkové obsahu, nie formátovanie. Div je správny spôsob ako formát obsahu a uplatňuje štýly tohto obsahu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 21. novembra 2008, 07:57
MJM
Darcu Skupina

Musíte sa naučiť samostatné obsahu zo štýlu.
Čo ma prekvapuje je, že ste boli v tabuľkách 4-5 rokov ... to je, keď CSS naozaj začalo vyzvednutí.

Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základná doska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Pamäť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Rozšírená Sound System
Pevný disk (y):
200GB 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitná A200 Series
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operačný systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 24.novembra 2008, 03:50
Člen Skupina

CSS bolo asi okolo 12 rokov a bol hlavným spôsobom, ako v štýle webových stránkach za posledných päť alebo šesť rokov. Tabuľky nie sú pre rozloženie stránky, ktoré sú pre tabuľky dát.

A div sa, čo sa hovorí generické kontajnera. Ty dal stránky do divs a postoje divs vo vzťahu k sebe navzájom, zvyčajne pomocou plávajúcich nich. Nepoužívajte absolútnej polohy, pokiaľ je to možné, pretože to môže spôsobiť problémy na re-posudzovania viewport. Je tiež bežné, aby niektoré divs v inom div. Myslím, že máte veľa dohání urobiť - navštíviť sitepoint a získať niektoré zo svojich kníh na úvodnú pomocou CSS alokovania. I'd naznačujú "Zostavte si svoj vlastný webovej stránky sa správnym spôsobom s použitím HTML a CSS", "HTML upotia, projektovanie bez tabuliek" a "The CSS Anthology". Získajte najnovšie editons v každom prípade. I'd ignorovať svojej poslednej knihy "Všetko, čo viem abot css je zlé", ako sa zdá, že pokrytie css3, ktorá je stále vo vývoji, a väčšina týchto vecí nie je podporovaný v bežných prehliadačov (a to bez ohľadu na prehliadač výrobcovia a fanatičtí zástancami říct ty!)

Ale, keď si môžete dovoliť len jedna kniha potom dostanete CSS Mastery Advanced Web Standards Solutions, Andy Budd. V skutočnosti si túto knihu spolu s niektorou z sitepoint kníh.

Ak sa chcete dozvedieť viac o css, skúste www.cssbasics.com a www.htmldog.com

CSS mala problémy, keď sa prvýkrát objavila ako všetkých podporovaných prehliadačov differnet množstvo a niektoré z nich to svojim spôsobom, ale situácia sa výrazne zlepšila v posledných niekoľkých rokoch, a je tu veľa miest, ktoré poskytujú osvědčený css založené alokovania - Google je váš priateľ.
Old 5 januára 2009, 07:17
Člen Skupina

A div sa, ako shrink-baliaca niečo - na vlastné, to nemá vôbec nastaviť rozmery - rozširuje alebo zmršťuje v súvislosti s jeho obsahom.

Ak chcete získať všetky múdre a nastaviť vlastnosti pre div (a existuje mnoho vlastností, alebo si môžete dať ju), je potrebné, aby jej jedno ID alebo štýl (napr. <div id="header">), potom definovať tieto pomocou CSS (obvykle spojené v hlavičke záznamu ako samostatný súbor):

# Hlavicka (width: 100%, výška: 50px; color: blue;)

Je to pozoruhodne jednoduchý a môžete naučiť sami s Pozrite sa na iné stránky 'kód.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.