мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Уебдесигн <див> ХТМЛ ознаке?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2008, 05:30
Нови члан групе

Default Уебдесигн <див> ХТМЛ ознаке?

ЈА учен ХТМЛ око 4-5 година и сам згодан велик део мастеред коришћење у формату табеле моје веб странице. Међутим, када сам поглед на извор за презентацију интерфејса сада дана су пуне ове ознаке. Шта је то? Требам ли користити ознаку? Има ли нешто у реду са само помоћу табеле?
Old 21. Мар 2008, 06:12
Донаторска Група

Табеле требало би се користити само за табуларна садржај, а не обликовања. Див је прави начин да садржај и облик стылесхеетс примјењују на тај садржај.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 21. Мар 2008, 07:57
Донаторска Група

Мораш научити засебне садржаје из стилу.
Што ме изненађује је да су помоћу табела 4-5 година ... то је стварно почело када ЦСС брање горе.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 24. Мар 2008, 03:50
Мембер Гроуп

ЦСС је око за око 12 година, те је био главни начин стилу уеб странице за последњих пет или шест година. Табеле нису на изглед странице, они су за столове података.

А див је оно што се назива генеричке контејнер. Ви ставите страницу у садржају дивс и позиција у односу на дивс једни друге, обично по плутајуӕи њих. Избегавајте коришћење апсолутно позиционирање где год је то могуће, јер то може довести до проблема на ре-калибрација и виеупорт. То је такође нормална ставити неки други дивс унутар див. Мислим да имате пуно ухватити се за направити - посетите ситепоинт и добити неке од својих књига на уводном користећи ЦСС за распоред. Хтео предлажемо "Направите свој сопствени уебсите прави начин користећи ХТМЛ и ЦСС, ХТМЛ употиа, пројектовање, без столова" и "Тхе ЦСС Антологија". Набавите најновије едитонс у сваком случају. Хтео занемарити њихове најновије књиге "Све што знам абот цсс није у реду", како се чини како би покрили цсс3, која је још у развоју, а већина је ствари није подржан у тренутној прегледачи (без обзира на броусер произвођачи и затуцан заговара рећи ли!)

Али, ако можете приуштити само једну књигу онда би ЦСС мајсторство Адванцед Уеб Стандардс Солутионс бы Анды Будд. У ствари, гет тхис боок уз неки од ситепоинт књига.

Ако желите сазнати више о цсс, пробајте ууу.цссбасицс.цом и ууу.хтмлдог.цом

ЦСС имао проблема кад је први појавио, као што сви подржани прегледачи диффернет износе се и неке ствари учинио свој начин, али се ситуација увелико побољшана у последњих неколико година, а ту су и многе уеб странице које дају покушао и тестирани цсс базиран изгледе - гоогле је твој пријатељ.
Old 5. Мар 2009, 07:17
Мембер Гроуп

А див је као психијатар-ураппинг нешто - на своју сопствену, она нема поставити на свим димензијама - то схринкс или се проширује у односу на његов садржај.

Ако желите добити све паметан и поставити својства за џин (а ту су и Пленты или својства можете да да је), морате му дати ИД или стила (нпр. <див ид="хеадер">), затим дефинисати помоћу ЦСС-ове (обично повезани у свом заглављу ознаку као засебна датотека):

# Хеадер (уидтх: 100%; хеигхт: 50пкс; Боја: плава;)

То је изузетно једноставан и можете научити по себи имају поглед на друге странице 'код.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц