![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА учен ХТМЛ око 4-5 година и сам згодан велик део мастеред коришћење у формату табеле моје веб странице. Међутим, када сам поглед на извор за презентацију интерфејса сада дана су пуне ове ознаке. Шта је то? Требам ли користити ознаку? Има ли нешто у реду са само помоћу табеле? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Табеле требало би се користити само за табуларна садржај, а не обликовања. Див је прави начин да садржај и облик стылесхеетс примјењују на тај садржај.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мораш научити засебне садржаје из стилу.
| |||
| |||
| ЦСС је око за око 12 година, те је био главни начин стилу уеб странице за последњих пет или шест година. Табеле нису на изглед странице, они су за столове података. А див је оно што се назива генеричке контејнер. Ви ставите страницу у садржају дивс и позиција у односу на дивс једни друге, обично по плутајуӕи њих. Избегавајте коришћење апсолутно позиционирање где год је то могуће, јер то може довести до проблема на ре-калибрација и виеупорт. То је такође нормална ставити неки други дивс унутар див. Мислим да имате пуно ухватити се за направити - посетите ситепоинт и добити неке од својих књига на уводном користећи ЦСС за распоред. Хтео предлажемо "Направите свој сопствени уебсите прави начин користећи ХТМЛ и ЦСС, ХТМЛ употиа, пројектовање, без столова" и "Тхе ЦСС Антологија". Набавите најновије едитонс у сваком случају. Хтео занемарити њихове најновије књиге "Све што знам абот цсс није у реду", како се чини како би покрили цсс3, која је још у развоју, а већина је ствари није подржан у тренутној прегледачи (без обзира на броусер произвођачи и затуцан заговара рећи ли!) Али, ако можете приуштити само једну књигу онда би ЦСС мајсторство Адванцед Уеб Стандардс Солутионс бы Анды Будд. У ствари, гет тхис боок уз неки од ситепоинт књига. Ако желите сазнати више о цсс, пробајте ууу.цссбасицс.цом и ууу.хтмлдог.цом ЦСС имао проблема кад је први појавио, као што сви подржани прегледачи диффернет износе се и неке ствари учинио свој начин, али се ситуација увелико побољшана у последњих неколико година, а ту су и многе уеб странице које дају покушао и тестирани цсс базиран изгледе - гоогле је твој пријатељ. |
|
| |||
| |||
| А див је као психијатар-ураппинг нешто - на своју сопствену, она нема поставити на свим димензијама - то схринкс или се проширује у односу на његов садржај. Ако желите добити све паметан и поставити својства за џин (а ту су и Пленты или својства можете да да је), морате му дати ИД или стила (нпр. <див ид="хеадер">), затим дефинисати помоћу ЦСС-ове (обично повезани у свом заглављу ознаку као засебна датотека): # Хеадер (уидтх: 100%; хеигхт: 50пкс; Боја: плава;) То је изузетно једноставан и можете научити по себи имају поглед на друге странице 'код. |