![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık 4-5 yıl önce HTML öğrendim ve hemen hemen formatı için web siteleri tabloların kullanımını hakim ettik. Ancak, ne zaman i sayfa siteler için bu etiketin dolu kaynak bir gün bak. Nedir bu? I etiketi kullanmanız gerekir mi? Sadece tabloları kullanarak bir şey mi oldu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tablolar sadece çizelge içerik için biçimlendirme değildir kullanılmalıdır. Div iki format içerik ve içerik biçimtabloları uygulamak doğru yoldur.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrı ayrı içeriği ile stilini öğrenmek gerekir.
| |||
| |||
| CSS yaklaşık 12 yıldır, ve çevresinde ise son beş veya altı yıl tarzı web siteleri, ana yol oldu. Tablolar sayfa düzeni için, bu veri tabloları için değil. Bir p ne genel bir konteyner adı olmasıdır. Sen divs içine, sayfa içeriği koyun ve konum divs birbirlerine göre, genellikle onlara yüzen tarafından. Olarak yeniden sorunlara neden olabilir-, görüntü Boyutlandırma mutlak konumlandırma mümkün kullanarak kaçının. Ayrıca başka bir p içinde bazı divs koymak normaldir. Seni yapmak için çekici bir sürü - sitepoint ve düzeni için CSS kullanma hakkında bazı tanıtım kitapları almak ziyaret var. I ", tablolar ile tasarlamak" ve doğru yolu HTML ve CSS "," HTML upotia kullanarak Yapı kendi web sitesi öneririm "The CSS Anthology". Her durumda en son editons alın. Olarak, bu hala geliştirme, and the malın en güncel tarayıcılar (ne tarayıcı üreticileri ve fanatik taraftarları olarak söylemek desteklenen değil css3 kapağı gibi ben yanlış "siz abot CSS biliyorum en son kitabı" Her şey göz ardı ediyorum sen!) Ancak, yalnızca sonra Andy Budd tarafından CSS Mastery Gelişmiş Web Standartları Çözümler almak bir kitap Ödeyebileceğinizden. Aslında, bu kitap sitepoint kitap herhangi biri ile birlikte almak. Eğer CSS hakkında, deneyin daha fazla bilgi edinmek isteyen www.cssbasics.com ve www.htmldog.com Gibi tarayıcılar tüm bu differnet miktarda desteklenen ve bazı şeyleri kendi yoldan yaptık CSS, ama sorunları ilk görüldüğü zamanlar vardı durum büyük ölçüde, son yıllarda geliştirilmiş, ve orada olan ve test CSS denedim sağlamak siteleri çok temel düzenler - Google arkadaşım. |
|
| |||
| |||
| Bir p-küçültelim şey sarma gibi - kendi başına, it is no bütün boyutları bulunmaktadır - bu genişletir veya içeriği ile ilgili olarak shrinks. Eğer tüm akıllıca almak istiyorum ve p özelliklerini belirlemek (ve çok var ya da verebilir özellikleri), bunu bir kimlik veya bir stil örnek <div (örneğin id="header">), daha sonra da vermeniz gerekir Bu kullanarak CSS tanımlamak (genellikle başlık etiketi ayrı bir dosya olarak) bağlı: # başlık (width: 100%; height: 50px; renk: mavi;) Bu son derece basit ve diğer siteler 'kodu bir göz tarafından kendinizi öğreteceğiz. |
![]() |
|
| Bookmarks |