![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я дізнався, HTML близько 4-5 років тому, і я в значній мірі освоїли використання таблиць для форматування своїх веб-сайтах. Однак, коли я дивлюся на джерело сторінці сайти в даний час доби, вони повні цього тега. Що це таке? Чи потрібно використовувати тег? Є що-небудь неправильне тільки за допомогою таблиць? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Таблиці повинні бути використані тільки для табличних зміст, а не форматування. Div є належним чином і для форматування вмісту, і застосовувати стилі до цього змісту.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібно навчитися відокремлювати вміст від стилю.
| |||
| |||
| CSS має вже близько 12 років, і був основним способом стилі веб сайти за останні п'ять або шість років. Таблиці не для розмітки сторінки, вони для таблиць даних. Div те, що називається загальним контейнером. Ви кладете вмісту сторінки в діви, і диву позицію по відношенню один до одного, як правило, плаваючі них. Уникайте використання абсолютного позиціонування де це можливо, оскільки це може призвести до проблем на зміну розміру проекції. Це також нормальне розміщення деяких діви в іншій див. Я думаю, у вас багато наздогнати зробити - відвідати SitePoint й придбати деякі з своїх вступних книгами про використання CSS для розмітки. Я запропонував би "створити свій власний веб-сайт права способом за допомогою HTML і CSS", "HTML upotia, проектування без столів" і "CSS Anthology". Отримати останні editons в кожному випадку. Я б ігнорувати їх остання книга "Всі ви знаєте, знайденої CSS це неправильно", як здається на покриття CSS3, яка все ще перебуває у розвитку, і велика частина матеріалу не підтримуються в сучасних версіях браузерів (незалежно від виробника браузера і фанатичні прихильники сказати Ви!) Але, якщо ви можете дозволити собі лише одну книгу потім отримати CSS Mastery розширений веб-стандарти Рішення Енді Бадд. Справді, отримати цю книгу разом з будь-яким з SitePoint книг. Якщо ви хочете дізнатися більше про CSS, спробуйте www.cssbasics.com і www.htmldog.com CSS були проблеми, коли воно вперше з'явилося, як всі браузери підтримують differnet кількості його і деякі з них по-своєму, але ситуація значно покращилася за останні кілька років, і існує безліч сайтів, які надають випробуваний основі CSS макетів - Google ваш друг. |
|
| |||
| |||
| Div подібний термоусадки-то - сама по собі, вона не має встановлених розмірів на всіх - він розширюється або стискається у зв'язку з його змістом. Якщо ви хочете, щоб отримати всі розумні і набір властивостей для Div (і є багато чи властивості, які ви можете дати йому), вам необхідно приділити йому посвідчення особи або стилю (наприклад <div id="header">), то визначити по них за допомогою CSS (як правило, пов'язані в заголовок тега у вигляді окремого файлу): # (Заголовку Ширина: 100%; Висота: 50px; колір: синій;) Це дивно простий і ви можете навчити себе, маючи погляд на коди інших сайтів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібно назву для моєї веб-дизайн компанія? | peterporzsolt | Веб дизайн, хостинг & SEO | 7 | 2 березня 2009 08:06 |
| Питання про HTML | oobrokensilence | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 20 червня 2008 13:58 |
| Quick HTML питання ... | kpbotbot | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 17 червня 2008 04:04 |
| Редактори HTML | мегабайт | Веб дизайн, хостинг & SEO | 11 | 21 квітня 2008 15:01 |
| HTML-довідки з формою. | oobrokensilence | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 19 лютого 2008 16:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |