![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Мога кой да помогне?
http://www.paradicephotography.com То показва глоба в Firefox, хром, ie7 и др, но в IE6, връзката колона от лявата страна е натиснат посочени по-долу в текста област. Също така, предполагам IE6 не поддържа "мин-височина" атрибут - той не изглежда така или иначе. Ако някой може да има бърз поглед върху HTML и CSS, бих много благодарен. Моят CSS може да бъде малко по цялото място, така че се извиня предварително!
|
|
|
|||
|
|||
|
Сортирани го noiw - просто floated менюто бар ляво, вместо на текста област прав. IE6 annoys ме SOOOOO много - да не прави разлика аз не би мисъл, но ето го!
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, благодарение на IE6, уеб разработчици имат толкова много повече караница, аз не съм намерил време след време, си сайтове, за да се работи по всички браузъри и напълно побъркани по IE6, мисля, че неговото време Microsoft въведе сила обновяване функция за IE6 потребители.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Спри подкрепящи IE6. Той е това, което сте прави. IE6 потребителите получи бар каже, че ги моите сайтове вече не ги подкрепя, и че те трябва да ъпгрейд до най-малко ie7, но по-добре още 8.