![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Může někdo pomoct? http://www.paradicephotography.com Zobrazuje pokuty Firefox, Chrome, IE7, atd., ale v IE6, odkaz sloupci na levé straně se stlačí pod textem oblasti. Také předpokládám IE6 nepodporuje "min-height" atribut - se nezdá až tak. Pokud někdo může mít rychlý pohled na HTML a CSS, já bych velmi ocenila. My css mohlo být trochu všude, tak jsem se omluví předem! |
|
| |||
| |||
| Øazeno to noiw - prostě plaval v menu vlevo namísto textu oblasti práva. IE6 nudí mě mnohem SOOOOO - by žádné rozdíly nechtěl jsem si myslel, ale tam jít! |
|
| |||
| |||
| Ano, díky IE6, weboví vývojáři tak mají mnohem větší problém, jsem našel čas po čase, moje stránky se pracuje na všech prohlížečích a zcela neuspořádaný na IE6, myslím, že jeho čas Microsoft zavedla platnost Update pro IE6 uživatelů.
__________________ Počítačové Realm - Hardware, Software, Internet, Tipy, recenze a další. Freeware Realm - Je to nezaplacení! (Freeware Index) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přestala podporovat IE6. Je to to, co jsem udělal. IE6 uživatelé získat bar, který říká, že jim mé stránky již jejich podporu a že by měli provést upgrade na alespoň IE7, ale ještě lepší 8.