μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

IE6 με την οδήγηση των τρελών!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιανουαρίου του 2009, 02:27
Μέλος Ομάδα

Default IE6 με την οδήγηση των τρελών!

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;

http://www.paradicephotography.com

Εμφανίζει πρόστιμο του Firefox, Chrome, IE7, κ.λπ., αλλά σε IE6, η σχέση στήλη στην αριστερή πλευρά πιέζεται προς τα κάτω κάτω από το τμήμα.

Επίσης, υποθέτω IE6 δεν υποστηρίζει την "min-ύψος" χαρακτηριστικό - δεν φαίνεται να ούτως ή άλλως.

Αν κάποιος θα μπορούσε να έχει μια γρήγορη ματιά σε HTML και CSS, θα ήθελα πολύ εκτιμώ. My css μπορεί να είναι λίγο πάνω από όλα τον τόπο, έτσι ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων!
Old 9 Γενάρη 2009, 02:00
Μέλος Ομάδα

Ταξινομημένα έξω noiw - μόλις floated γραμμή μενού αριστερά αντί του κειμένου περιοχή δεξιά. IE6 ενοχλεί πολύ SOOOOO - δεν θα κάνει καμία διαφορά δεν θα το πίστευα, αλλά μπράβο!
Old 22 Απρ 2009, 00:22
luq
Ομάδα Δωρητών

Ναι, χάρη σε IE6, προγραμματιστές έχουν πολύ περισσότερα ταλαιπωρία, έχω βρεθεί κατά καιρούς, μου τόπους να εργάζεται για όλους τους φυλλομετρητές και εντελώς θάλασσα για IE6, πιστεύω ότι η φορά που η Microsoft παρουσιάζει μια δύναμη ενημέρωση IE6 χαρακτηριστικό για τους χρήστες.
Old 6ης Μαΐου 2009, 09:41
MJM
Ομάδα Δωρητών

Σταματήστε την υποστήριξη IE6. Είναι ό, τι έχω κάνει. IE6 χρήστες λάβετε ένα μπαρ που τους λέει μου τοποθεσίες δεν τους υποστηρίζουν και ότι θα πρέπει να αναβαθμίσετε τουλάχιστον IE7, αλλά ακόμα καλύτερα 8.

Αν ζείτε στο παρελθόν, να είναι προετοιμασμένοι για να μην σέβονται.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.