![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;
http://www.paradicephotography.com Εμφανίζει πρόστιμο του Firefox, Chrome, IE7, κ.λπ., αλλά σε IE6, η σχέση στήλη στην αριστερή πλευρά πιέζεται προς τα κάτω κάτω από το τμήμα. Επίσης, υποθέτω IE6 δεν υποστηρίζει την "min-ύψος" χαρακτηριστικό - δεν φαίνεται να ούτως ή άλλως. Αν κάποιος θα μπορούσε να έχει μια γρήγορη ματιά σε HTML και CSS, θα ήθελα πολύ εκτιμώ. My css μπορεί να είναι λίγο πάνω από όλα τον τόπο, έτσι ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ταξινομημένα έξω noiw - μόλις floated γραμμή μενού αριστερά αντί του κειμένου περιοχή δεξιά. IE6 ενοχλεί πολύ SOOOOO - δεν θα κάνει καμία διαφορά δεν θα το πίστευα, αλλά μπράβο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, χάρη σε IE6, προγραμματιστές έχουν πολύ περισσότερα ταλαιπωρία, έχω βρεθεί κατά καιρούς, μου τόπους να εργάζεται για όλους τους φυλλομετρητές και εντελώς θάλασσα για IE6, πιστεύω ότι η φορά που η Microsoft παρουσιάζει μια δύναμη ενημέρωση IE6 χαρακτηριστικό για τους χρήστες.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Σταματήστε την υποστήριξη IE6. Είναι ό, τι έχω κάνει. IE6 χρήστες λάβετε ένα μπαρ που τους λέει μου τοποθεσίες δεν τους υποστηρίζουν και ότι θα πρέπει να αναβαθμίσετε τουλάχιστον IE7, αλλά ακόμα καλύτερα 8.