![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Can anyone help? http://www.paradicephotography.com Ez jól mutatja a Firefox, Chrome, IE7, stb, de IE6 a link oszlop a bal oldalon van nyomta le a szöveget a területen. Is, gondolom IE6 nem támogatja a "min-height" tulajdonság - nem úgy tűnik, egyébként. Ha akárki volna egy gyors pillantást a HTML és CSS, én nagyon értékelem. Saját css talán egy kicsit az egész területen, ezért előre elnézést! |
|
| |||
| |||
| Rendezés ki noiw - csak lebegtek a menü bal helyett a szöveg a területen van. IE6 bosszant engem sokkal SOOOOO - nem tesz különbséget Én nem hittem volna, de ott van! |
|
| |||
| |||
| Igen, köszönöm, hogy IE6, web-fejlesztők, hogy sokkal több szóváltás, én találtam időről időre, webhelyemet kell dolgozni minden Böngészők és teljesen hírnök fel IE6, azt hiszem, annak idején a Microsoft bevezette a hatályos frissítés funkciót IE6 felhasználók.
__________________ Számítógép Realm - Hardver, szoftver, internet, tippek, vélemények és így tovább. Freeware Realm - Ez Priceless! (Freeware Index) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stop IE6 támogatja. Ez az, amit csináltam. IE6 felhasználó kap egy bárban, hogy megmondja nekik webhelyemet nem támogatja őket, és hogy frissítsen legalább IE7, de még jobb 8.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi van mindenki vezetői | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13. március 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop-up vezetői nekem mad | christine154 | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 23. február 2008 16:33 |
| ITunes hajtja meg bolond! Kérem, segítsen | harriet40 | Multimédia és kodekek | 2 | 28. november 2007 04:18 |
| Segíts kérlek, hogy engem vezetői mad | Timbo | Általános fémáru Chat | 17 | 24. november 2007 15:12 |
| Segítség! Pop ups vezet engem krakkolóüzem! | curlysmith | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 23. október 2007 11:22 |
| Téma eszközök | |
| |