![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לעזור?? http://www.paradicephotography.com היא מציגה בסדר ב-Firefox, Chrome, IE7, וכו ', אבל ב IE6, הקישור בעמודה בצד שמאל למטה הוא דחף את הטקסט באזור. כמו כן, אני presume IE6 אינו תומך "דק-גובה" תכונה - זה לא נראה בכלל. אם מישהו יכול היה מהיר מסתכל על HTML ו CSS, אני מעוניינת מאוד מעריך את זה. אזור CSS יכול להיות קצת מכל מקום, אני כל כך להתנצל מראש! |
|
| |||
| |||
| ממוין noiw את זה - רק את שורת התפריטים מושט עזב את הטקסט במקום הנכון האזור. IE6 annoys לי הרבה SOOOOO - לא לעשות כל הבדל לא הייתי מחשבה, אבל הנה לכם! |
|
| |||
| |||
| כן, הודות IE6, מפתחי אינטרנט יש עוד כל כך הרבה בעיות, אני צריך למצוא פעם אחר פעם, את האתרים להיות עובד על כל הדפדפנים ועל messed לחלוטין על IE6, אני חושב על הזמן מיקרוסופט הציגה כוח לעדכן תכונה עבור IE6 המשתמשים.
__________________ מחשב ממלכה - חומרה, תוכנה, אינטרנט, טיפים, ביקורות ועוד. Freeware ממלכה - זה לא יסולא בפז! (Freeware Index) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עצור תמיכה IE6. זה מה שעשיתם. משתמשי IE6 לקבל בר מספרת כי אותם האתרים שלי כבר לא תומך בהם, כי הם צריכים לשדרג לפחות IE7, אבל עדיין טוב יותר 8.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה זה כולם נוסעים | CallumUK | דיון Off topic | 6 | 13 מרץ 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop up נסיעה לי משוגע | christine154 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 22 | 23 פבר 2008 16:33 |
| Itunes הוא נוהג אותי משוגע! בבקשה לעזור | harriet40 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | -28 נובמבר 2007 04:18 |
| אנא עזור לי זה נסיעה כועס | timbo | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 24 נובמבר 2007 15:12 |
| הצילו!! פופ UPS הם נוסעים לי crackers! | curlysmith | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 23 אוקטובר 2007 11:22 |
| שרשרת כלים | |
| |