mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

IE6 vairuotojo man proto!

Reply

Temos įrankiai
Old 6 sausis 2009, 02:27
Narys

Default IE6 vairuotojo man proto!

Can anyone help?

http://www.paradicephotography.com

Jis rodo bauda Firefox, Chrome, IE7, ir tt, bet IE6, nuorodą stulpelyje kairėje pusėje žemyn nuspaudžiamas žemiau teksto srityje.

Be to, man atrodo IE6 nepalaiko "min-height" attribute - ji neatrodo, kad bet kuriuo atveju.

Jei kas nors galėtų greitai pažvelgti į HTML ir CSS, aš labai vertinu tai. Mano CSS gali būti truputį visur, todėl aš atsiprašau iš anksto!
Old Sausis 9, 2009, 02:00
Narys

Surūšiuota jį noiw - tik plūduriavo meniu juostos kairėje vietoj teksto srityje dešinėje. IE6 erzina mane SOOOOO daug - tai nėra jokio skirtumo nebūčiau mintis, bet There you go!
Old Balandis 22, 2009, 00:22
luq
Donorų grupės

Taip, nes IE6, interneto svetainių kūrėjai turi tiek daug vargo, aš rasiu laiko po laiko, mano svetainės, kad jis veikia visose naršyklėse ir visiškai messed up on IE6, manau, kad savo laiku "Microsoft" pristatė jėga atnaujinimo funkcija IE6 vartotojai.
Old Gegužė 6, 2009, 09:41
MJM
Donorų grupės

Nustoti remti IE6. It's what I've done. IE6 vartotojai gauna juostą, pasakoja jiems savo svetainės nėra paremti juos ir kad jie turėtų atnaujinti ne mažiau kaip IE7, o dar geriau 8.

Jei gyvenate praeityje, turi būti pasirengęs gauti jokios pagarbos.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.