![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone help? http://www.paradicephotography.com Jis rodo bauda Firefox, Chrome, IE7, ir tt, bet IE6, nuorodą stulpelyje kairėje pusėje žemyn nuspaudžiamas žemiau teksto srityje. Be to, man atrodo IE6 nepalaiko "min-height" attribute - ji neatrodo, kad bet kuriuo atveju. Jei kas nors galėtų greitai pažvelgti į HTML ir CSS, aš labai vertinu tai. Mano CSS gali būti truputį visur, todėl aš atsiprašau iš anksto! |
|
| |||
| |||
| Surūšiuota jį noiw - tik plūduriavo meniu juostos kairėje vietoj teksto srityje dešinėje. IE6 erzina mane SOOOOO daug - tai nėra jokio skirtumo nebūčiau mintis, bet There you go! |
|
| |||
| |||
| Taip, nes IE6, interneto svetainių kūrėjai turi tiek daug vargo, aš rasiu laiko po laiko, mano svetainės, kad jis veikia visose naršyklėse ir visiškai messed up on IE6, manau, kad savo laiku "Microsoft" pristatė jėga atnaujinimo funkcija IE6 vartotojai.
__________________ Kompiuterių Sritis - Kompiuterinė įranga, programinė įranga, Internetas, Patarimai, Apžvalgos ir daugiau. Freeware Sritis - It's priceless! (Freeware indeksas) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nustoti remti IE6. It's what I've done. IE6 vartotojai gauna juostą, pasakoja jiems savo svetainės nėra paremti juos ir kad jie turėtų atnaujinti ne mažiau kaip IE7, o dar geriau 8.