![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś może pomóc? http://www.paradicephotography.com Wyświetla grzywny w Firefox, Chrome, IE7, itp., ale w IE6, link kolumnie po lewej stronie jest pchane w dół poniżej tekst obszarze. Również Zakładam IE6 nie obsługuje "min-height" atrybut - nie wydają się tak czy owak. Jeśli ktoś może mieć szybki rzut oka na HTML i CSS, I'd greatly appreciate it. Moje CSS może być trochę w każdym miejscu, więc z góry przepraszam! |
|
| |||
| |||
| Posortowano noiw to obecnie - tylko floated pasek menu po lewej zamiast tekstu dziedzinie prawa. IE6 annoys SOOOOO mnie dużo - nie wnosi żadnych różnic i nie pomyślał, ale nie idziesz! |
|
| |||
| |||
| Tak, dzięki IE6, developerzy mają dużo więcej kłopotów, mam znaleźć czas po czasie, mój miejsc do pracy we wszystkich przeglądarkach i całkowicie messed na IE6, myślę, że swoim czasie Microsoft wprowadził życie Update dla użytkowników IE6.
__________________ Komputer Realm - Hardware, Software, Internet, Porady, Recenzje i więcej. Freeware Realm - To Priceless! (Freeware Indeks) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przystanek wspieranie IE6. It's What I've Done. IE6 użytkownicy otrzymują bar mówi im, że mój witryn już je obsługują, i że powinni uaktualnić przynajmniej IE7, ale jeszcze lepiej 8.