mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

IE6 conducere mine nebun!!

Reply

Thread Tools
Old 6 ianuarie 2009, 02:27
Grupul de stat

Default IE6 conducere mine nebun!!

Poate cineva ajuta??

http://www.paradicephotography.com

Se afişează amendă în Firefox, Chrome, ie7, etc, dar în IE6, pe link-ul de pe coloana din partea stângă este împins în jos de mai jos în zona de text.

De asemenea, presupun IE6 nu acceptă "min-înălţime" atribut - nu pare oricum.

Dacă cineva ar putea avea o scurtă privire la HTML şi CSS, as aprecia foarte mult. Css mea ar putea fi un pic peste tot, aşa că îmi cer scuze anticipat!
Old 9 ianuarie 2009, 02:00
Grupul de stat

Sortate-l noiw - doar floated meniu bar de la stânga în loc de textul zona dreapta. IE6 annoys-mi SOOOOO de mult - nu va face nici o diferenţă nu aş fi crezut, dar nu v-aţi afla!
Old 22 aprilie 2009, 00:22
luq
Grupul de donator

Da, datorită IE6, dezvoltatori web au atât de mult mai multe hassle, i-au găsit timp după ce timp, site-urile mele de a fi lucrat la toate browserele şi complet în bară pe IE6, cred că ei timp Microsoft a introdus o facilitate vigoare actualizare pentru utilizatorii IE6.
Old 6 mai 2009, 09:41
MJM
Grupul de donator

Stop sprijinirea IE6. Este ceea ce am făcut. IE6 utilizatorii primesc un bar pe care le spune-mi site-uri nu mai le sprijine şi că ele ar trebui să faceţi upgrade la cel puţin ie7, dar mai bine încă 8.

Dacă locuiţi în trecut, să fie pregătit pentru a primi nici un sens.

Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo T8100
Plăci de bază:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Memorie RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Placă grafică (e):
ATI HD 2600 XT
Placă de sunet:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (e):
200GB 5400rpm
Optical Drive (e):
DVD Super Multi
Cauza / PSU:
Satellite A200 Series
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Sistem de operare (e):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.