![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Poate cineva ajuta??
http://www.paradicephotography.com Se afişează amendă în Firefox, Chrome, ie7, etc, dar în IE6, pe link-ul de pe coloana din partea stângă este împins în jos de mai jos în zona de text. De asemenea, presupun IE6 nu acceptă "min-înălţime" atribut - nu pare oricum. Dacă cineva ar putea avea o scurtă privire la HTML şi CSS, as aprecia foarte mult. Css mea ar putea fi un pic peste tot, aşa că îmi cer scuze anticipat!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sortate-l noiw - doar floated meniu bar de la stânga în loc de textul zona dreapta. IE6 annoys-mi SOOOOO de mult - nu va face nici o diferenţă nu aş fi crezut, dar nu v-aţi afla!
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, datorită IE6, dezvoltatori web au atât de mult mai multe hassle, i-au găsit timp după ce timp, site-urile mele de a fi lucrat la toate browserele şi complet în bară pe IE6, cred că ei timp Microsoft a introdus o facilitate vigoare actualizare pentru utilizatorii IE6.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Stop sprijinirea IE6. Este ceea ce am făcut. IE6 utilizatorii primesc un bar pe care le spune-mi site-uri nu mai le sprijine şi că ele ar trebui să faceţi upgrade la cel puţin ie7, dar mai bine încă 8.