![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže niekto pomoct? http://www.paradicephotography.com Zobrazuje pokuty Firefox, Chrome, IE7, atď, ale v IE6, odkaz stĺpci na ľavej strane sa stlačí pod textom oblasti. Tiež predpokladám IE6 nepodporuje "min-height" atribút - sa nezdá až tak. Ak niekto môže mať rýchly pohľad na HTML a CSS, já bych veľmi ocenila. My css mohlo byť trochu všade, tak som sa za ňu ospravedlní vopred! |
|
| |||
| |||
| Zoradené to noiw - prostě plaval v menu vľavo namiesto textu oblasti práva. IE6 nudí ma oveľa sooooo - by žiadne rozdiely nechcel som si myslel, ale tam ísť! |
|
| |||
| |||
| Áno, vďaka IE6, weboví vývojári tak majú oveľa väčší problém, som našiel čas po čase, moje stránky sa pracuje na všetkých prehliadačoch a úplne neusporiadaný na IE6, myslím, že jeho čas Microsoft zaviedla účinnosť Update pre IE6 používateľov.
__________________ Počítačové Realm - Hardware, Software, Internet, Tipy, recenzie a ďalšie. Freeware Realm - Je to nezaplatenie! (Freeware Index) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prestala podporovať IE6. Je to to, čo som urobil. IE6 užívatelia získať bar, ktorý hovorí, že im moje stránky už ich pomoc a že by mali vykonať upgrade na aspoň IE7, ale ešte lepšie 8.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čo je všetci vodičského | CallumUK | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 13. marca 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop až mi šialenú jazdu | christine154 | Virus, spyware a bezpečnosť | 22 | 23. februára 2008 16:33 |
| ITunes je hnacou mě naštvaná! Prosím pomôžte | harriet40 | Multimedia & Kodeky | 2 | 28. novembra 2007 04:18 |
| Pomôžte prosím, je to hnacie mne naštvaný | timbo | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 24. novembra 2007 15:12 |
| Pomoc! Pop ups jazdí mi tuknut! | curlysmith | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 23. októbra 2007 11:22 |
| Thread Tools | |
| |