![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може било ко помоћ? хттп://ууу.парадицепхотограпхы.цом Приказује фино у Фирефокс, хрома, ИЕ7, итд, али у ИЕ6, линк колони на левој страни гура доле испод текста подручју. Исто тако, ЈА претпоставити ИЕ6 не подржава "мин-хеигхт" атрибут - то не чини да Аныуаы. Ако било ко може имати брз поглед на ХТМЛ и ЦСС, ја бих јако захвални на томе. Мы цсс можда мало по цијелом мјесту, па сам апологисе унапред! |
|
| |||
| |||
| Сортирано ит оут ноиу - само флоатед мену бар лево уместо текста подручју десно. ИЕ6 анноыс ме СООООО много - не би било каквих разлика Ја не би мислио, али ти иди! |
|
| |||
| |||
| Да, захваљујући ИЕ6, уеб програмери су тако пуно компликација, нисам нашао времена након времена, моје веб странице да се ради на свим прегледник и потпуно мессед уп на ИЕ6, ја мислим своје време Мицрософт уводи силу исправци функцију за ИЕ6 корисницима.
__________________ Цомпутер Реалм - Хардуаре, Софтуаре, Интернет, савете, рецензије и Више. Фрееуаре Реалм - То је непроцјењив! (Фрееуаре Индекс) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стоп потпорних ИЕ6. То је оно што сам учинио. ИЕ6 корисници добили бар казе да их моје уеб странице не подржавају их и да се надоградити на најмање ИЕ7, али још боље 8.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Шта је свима вожње | ЦаллумУК | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 13 март 2008 12:01 |
| Цонтекстадвисор - поп уп дривинг ме довести до лудила | цхристине154 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 22 | 23 фебруар 2008 16:33 |
| ИТунес је возачки мене луди! Угодити помоћ | харриет40 | Мултимедија и кодеци | 2 | 28 новембар 2007 04:18 |
| Помозите молим вас да је возачки мене побијеснити | тимбо | Генерал Хардуаре Цхат | 17 | 24 новембар 2007 15:12 |
| Хелп! Поп-уп прозоре су крекери возачки мене! | цурлысмитх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 23 октобар 2007 11:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |