менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

IE6 зводить мене з розуму!

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 січня 2009, 02:27
Член групи

Default IE6 зводить мене з розуму!

Чи можна допомогти?

http://www.paradicephotography.com

Вона відображає штрафом в Firefox, Chrome, IE7 і т.д., але в IE6, посилання на колонку з лівого боку це штовхнуло вниз текстову область.

Крім того, я припускаю IE6 не підтримує "мін-висота" атрибут - це не схоже, в будь-якому випадку.

Якщо хто-небудь міг швидко подивитися на HTML і CSS, я дуже ціную це. Мій CSS може бути трохи всюди, тому перепрошую наперед!
Old 9 січня 2009, 02:00
Член групи

Розібралися noiw - просто пливла меню вліво замість правої текстову область. IE6 дратує мене SOOOOO багато - не має ніякого значення, я б не думали, але ви йдете!
Old 22 квітня 2009, 00:22
LUq
Донор групи

Так, завдяки IE6, веб-розробники мають набагато більше клопоту, я знайшов час від часу мої сайти, працюють на всіх браузерах і повністю Messed Up на IE6, я думаю, свого часу Microsoft представила функцію сили оновлення для IE6 користувачів.
Old 6 травня 2009, 09:41
MJM
Донор групи

Припинити підтримку IE6. Це те, що я зробив. IE6 користувачі отримують барі, який розповідає їм свої сайти більше не буде підтримувати їх і що вони повинні модернізувати, принаймні IE7, але ще краще 8.

Якщо ви живете в минулому, бути готовим отримати не поважають.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що кожен водіння CallumUK Off Topic Discussion 6 13 березня 2008 12:01
Contextadvisor - спливаючі зводить мене з розуму christine154 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 22 23 лютого 2008 16:33
Itunes зводить мене з розуму! Будь ласка, допоможіть harriet40 Мультимедіа & кодеки 2 28 листопада 2007 04:18
Допомога будь ласка, це зводить мене з розуму Timbo Генеральний обладнання чат 17 24 листопада 2007 15:12
Допоможіть! Поп ИБП зводить мене з крекерами! curlysmith Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 23 жовтня 2007 11:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.