![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи можна допомогти? http://www.paradicephotography.com Вона відображає штрафом в Firefox, Chrome, IE7 і т.д., але в IE6, посилання на колонку з лівого боку це штовхнуло вниз текстову область. Крім того, я припускаю IE6 не підтримує "мін-висота" атрибут - це не схоже, в будь-якому випадку. Якщо хто-небудь міг швидко подивитися на HTML і CSS, я дуже ціную це. Мій CSS може бути трохи всюди, тому перепрошую наперед! |
|
| |||
| |||
| Розібралися noiw - просто пливла меню вліво замість правої текстову область. IE6 дратує мене SOOOOO багато - не має ніякого значення, я б не думали, але ви йдете! |
|
| |||
| |||
| Так, завдяки IE6, веб-розробники мають набагато більше клопоту, я знайшов час від часу мої сайти, працюють на всіх браузерах і повністю Messed Up на IE6, я думаю, свого часу Microsoft представила функцію сили оновлення для IE6 користувачів.
__________________ Комп'ютерні Realm - Обладнання, програмне забезпечення, Інтернет, поради, огляди і більше. Freeware Realm - Це безцінні! (Freeware Індекс) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Припинити підтримку IE6. Це те, що я зробив. IE6 користувачі отримують барі, який розповідає їм свої сайти більше не буде підтримувати їх і що вони повинні модернізувати, принаймні IE7, але ще краще 8.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що кожен водіння | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13 березня 2008 12:01 |
| Contextadvisor - спливаючі зводить мене з розуму | christine154 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 22 | 23 лютого 2008 16:33 |
| Itunes зводить мене з розуму! Будь ласка, допоможіть | harriet40 | Мультимедіа & кодеки | 2 | 28 листопада 2007 04:18 |
| Допомога будь ласка, це зводить мене з розуму | Timbo | Генеральний обладнання чат | 17 | 24 листопада 2007 15:12 |
| Допоможіть! Поп ИБП зводить мене з крекерами! | curlysmith | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 23 жовтня 2007 11:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |