μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Java ή. NET

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1η Μαΐου 2008, 00:17
Μέλος Ομάδα

Default Java ή. NET

Γεια σας φίλοι ...

Είμαι φοιτητής και γνωρίζει μια δίκαιη λίγο C + +. Τώρα θέλω να ενισχύσουν τις γνώσεις μου και τις δεξιότητες στον τομέα του προγραμματισμού. Έτσι, πολύ σύντομα πρόκειται για μια πορεία. Τώρα, οι 2 επιλογές μπροστά μου είναι Java και. ΝΕΤ. Και όπως πολλοί άλλοι, είμαι σε μία σύγχυση που να πάει για.

Επίσης προέβη σε seacrh για το ζήτημα αυτό αρκετές φορές, αλλά τα αποτελέσματα για τη μη ικανοποιητική. Σε μια ιστοσελίδα, Java ήταν οδηγεί, στη συνέχεια, στις othe σελίδα. NET αποκλείεται.

Έτσι plz παιδιά, αν έχεις μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό, τότε κάνει πες μου.

Κυρίως θέλω να μάθω, ποια θα προτιμούσα να λαμβάνονται υπόψη οι παρούσες και οι μελλοντικές ανάγκες της αγοράς και, φυσικά, που ο ένας από αυτούς θα βοηθήσει ήθελα να καταβάλει υψηλότερο πακέτο ... lol. coz afterall, θέλουμε να payed big bucks μας για σκληρή δουλειά.
Old 1η Μαΐου 2008, 12:20
Ομάδα Δωρητών

Default Java ή. NET

Πιστεύω ότι με τη δύναμη του Linux δείχνει τώρα θα πάει ακόμη με Java. Υπάρχουν γέφυρες ούτως ή άλλως που επιτρέπουν τη διαλειτουργικότητα.

Old 1η Μαΐου 2008, 23:56
Μέλος Ομάδα

Default Java ή. NET

"Υπάρχουν γέφυρες ούτως ή άλλως που επιτρέπουν τη διαλειτουργικότητα."
Τι εννοείτε με αυτή τη δήλωση ..?
Old 2α Μαΐου 2008, 03:40
Ομάδα Δωρητών

Default Java ή. NET

http://www.ezjcom.com/dotnet.html?gc...FQGe1AodwThhgQ

http://www.jnbridge.com/index.htm?gc...FQST1Aod5AL2gQ

http://sourceforge.net/projects/jacob-project/

Old 8η Ιουνίου 2008, 17:35
Μέλος Ομάδα

Default Java ή. NET

Προσωπικά, θα πάμε για java ..
το γιατί δεν χρειάζεται πια γλώσσας για την οικοδόμηση αυτών των web εφαρμογών Ang κινητές εφαρμογές.
Old 14 Ιουν 2008, 05:15
Ομάδα Δωρητών

Default Java ή. NET

Γεια σου

Προσωπικά θα ήθελα να πάμε για τη Java. Όπως κατ 'ουσίαν αν το κάνετε πρέπει να αναπτύξουν για το. NET Framework στο μέλλον θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει C + +. Καθαρό που είναι παρόμοια με native C + + ούτως ή άλλως.

Ελπίζω ότι αυτό βοηθά.

Many Thanks

Leo
Old 14 Ιουν 2008, 05:18
Μέλος Ομάδα

Default Java ή. NET

αν και μπορείτε να το "χέρι λιμάνι" σας. NET κώδικα με το χέρι ... έννοια ότι πρέπει να ελέγχει κάθε γραμμή και να τροποποιηθούν ορισμένες από τις οποίες είναι και η μεταφορά σε άλλο κωδικό μεταγλωττιστή .. im μη βέβαιος ..
Old 1, Αυγούστου 2008, 06:20
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Java ή. NET

. καθαρό συν C # και θα σας πρόστιμο!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Java 6 Update 14 evilfantasy Virus, Spyware & Ασφάλεια 3 29 Μαΐου 2009 13:01
Πώς θα απαλλαγούμε από παλαιά Java Bubba Γενικά Λογισμικό Chat 7 15 Ιαν 2009 16:51
Java Cew27 Γενικά Λογισμικό Chat 39 23 Ιαν 2008 11:26
Ερώτηση Java darksidechaos Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 7 3 Οκτ. 2007 01:57
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με την Java; michal23 Γενικά Λογισμικό Chat 2 9η Σεπτεμβρίου 2007 04:43
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.