פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

או ג 'אווה. NET

Reply

שרשרת כלים
Old 1 במאי 2008, 00:17
חבר קבוצת

Default או ג 'אווה. NET

שלום חברים ...

אני סטודנט יודע הוגנת מעט C + +. עכשיו אני רוצה לשפר את הידע ואת המיומנויות בתחום התכנות. אז בקרוב מאוד הולך עבור הקורס. עכשיו, 2 אפשרויות לפניי הם Java ו. Net. בנוסף, כמו רבים אחרים, אני מבולבל איזה מהם לצאת.

כמו כן עשה seacrh בנושא זה כמה פעמים, אבל התוצאות לא משביע רצון. על דף אינטרנט אחד, ג 'אווה היה מוביל, אז על othe הדף. NET קבע.

Plz אז חבר 'ה, אם יש לך מידע שימושי לגבי זה, אז תעשה לי על כך.

בעיקר אני רוצה לדעת, איזה מהם אני צריך לקחת מעדיפים שיקולים לתוך ההווה והעתיד בשוק צורכי וכמובן, אשר אחד מהם יעזור לי להגיע גבוה יותר לשלם את החבילה ... LOL. coz afterall, אנחנו רוצים להגיע payed גדול דולר עבור העבודה הקשה שלנו.
Old 1 במאי 2008, 12:20
קבוצת תורמים

Default או ג 'אווה. NET

אני חושב עם כוח לינוקס מציגים עדיין הייתי הולך עם ג 'אווה. בכל מקרה יש גשרים המאפשרים אינטראופרביליות.

Old 1 במאי 2008, 23:56
חבר קבוצת

Default או ג 'אווה. NET

"בכל מקרה יש גשרים המאפשרים אינטראופרביליות."
מה זאת אומרת על ידי הצהרה זו ..??
Old 2 במאי 2008, 03:40
קבוצת תורמים

Default או ג 'אווה. NET

http://www.ezjcom.com/dotnet.html?gc...FQGe1AodwThhgQ

http://www.jnbridge.com/index.htm?gc...FQST1Aod5AL2gQ

http://sourceforge.net/projects/jacob-project/

Old 8 יוני 2008, 17:35
חבר קבוצת

Default או ג 'אווה. NET

באופן אישי, הייתי הולך על ג 'אווה ..
שלה, כי אני לא צריך יותר לבנות שפה אלה יישומוני אינטרנט ang יישומים ניידים.
Old 14 יוני 2008, 05:15
קבוצת תורמים

Default או ג 'אווה. NET

הי

אישית הייתי גם לעבור ל-Java. כפי למעשה אם צריך לעשות כדי לפתח עבור. NET Framework בעתיד אתה יכול להשתמש ב C + +. נטו אשר דומה Native C + + בכל מקרה.

אני מקווה שזה עוזר.

Many thanks

ליאו
Old 14 יוני 2008, 05:18
חבר קבוצת

Default או ג 'אווה. NET

למרות שאתה יכול "ידנית היציאה" שלך. NET קוד ביד ... כלומר אתה צריך לבדוק כל שורה ולשנות חלק זה ולהעביר את קוד אחר מהדר .. IM לא ממש בטוח ..
Old 1 אוגוסט 2008, 06:20
קבוצת חברות חדשות

Default או ג 'אווה. NET

. נטו פלוס C # ואתה תהיה בסדר!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ג 'אווה 6 Update 14 evilfantasy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 29 מאי 2009 13:01
איך להיפטר הישן של ג 'אווה Bubba כללי תוכנות צ 'אט 7 ה -15 בחודש ינואר 2009 16:51
ג 'אווה Cew27 כללי תוכנות צ 'אט 39 23 ינואר 2008 11:26
שאלה ג 'אווה darksidechaos דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 7 3rd אוקטובר 2007 01:57
מישהו יכול לעזור לי עם ג 'אווה? michal23 כללי תוכנות צ 'אט 2 9 ספטמבר 2007 04:43
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.