mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Java ar. NET

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 1, 2008, 00:17
Narys

Default Java ar. NET

Hi friends ...

Esu studentas ir žinau tikrąją tiek C + +. Dabar aš noriu pagerinti savo žinias ir įgūdžius programavimo srityje. Taigi labai greitai vyksta už kursą. Dabar 2 variantai priešais mane yra Java ir. NET. Ir, kaip ir daugelis kitų žmonių, I'm confused kurių viena eiti.

Taip pat padarė seacrh šia tema porą kartų, bet ne patenkinamų rezultatų. Vieną tinklalapį, "Java" buvo pirmaujanti, tada Othe puslapyje. NET atmesti.

Taigi PLZ vaikinai, jei turite keletą naudingų informacijos apie tai, tada atlikite let me know.

Daugiausia noriu sužinoti, kurį iš jų turėčiau pirmenybę atsižvelgiant į aplinkybes dabartinius ir būsimus rinkos poreikius ir, žinoma, kuris iš jų padės man gauti didesnės mokėti pakuotės ... lol. Coz afterall, mes norime gauti kreipiamas dideli pinigai už mūsų sunkų darbą.
Old Gegužė 1, 2008, 12:20
Donorų grupės

Default Java ar. NET

Manau, kad su Linux yra jėga, kuriame dabar aš vis dar eiti su Java. Yra tiltai vis tiek, kad būtų galima sąveika.

Old Gegužė 1, 2008, 23:56
Narys

Default Java ar. NET

"Yra tiltai vis tiek, kad būtų galima sąveika."
Ką reiškia šis teiginys ..?
Old Gegužė 2, 2008, 03:40
Donorų grupės

Default Java ar. NET

http://www.ezjcom.com/dotnet.html?gc...FQGe1AodwThhgQ

http://www.jnbridge.com/index.htm?gc...FQST1Aod5AL2gQ

http://sourceforge.net/projects/jacob-project/

Old Birželis 8, 2008, 17:35
Narys

Default Java ar. NET

asmeniškai aš norėčiau eiti java ..
jo nes man nereikia daugiau kalbų statyti šių interneto applets Ang mobiliųjų programų.
Old Birželis 14, 2008, 05:15
Donorų grupės

Default Java ar. NET

Labas

Asmeniškai aš taip pat eiti Java. Kalbant iš esmės, jei jums reikia plėtoti siekiant. NET Framework, kad ateityje galėtumėte naudoti C + +. NET kuris yra panašus į gimtąją C + + anyway.

I hope this helps.

Ačiū

Liūtas
Old Birželis 14, 2008, 05:18
Narys

Default Java ar. NET

nors galima "rankiniu būdu uostas" jūsų. NET kodą ranka ... reiškia, kad jūs turite patikrinti kiekvieną eilutę ir pakeisti kai kurias jo ir perkelti kodą į kitą kompiliatorių .. jiems ne visai tikras ..
Old 1 rugpjūtis 2008, 06:20
Naujas Narys

Default Java ar. NET

. NET + C # ir jums bus gerai!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
14 Java Update 6 evilfantasy Virus, Spyware & Security 3 Gegužė 29, 2009 13:01
Atsikratyti senų Java Bubba BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 15 sausis 2009 16:51
Java Cew27 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 39 23 sausis 2008 11:26
Java Klausimas darksidechaos Naršyklėms & FTP Klientai 7 3 spalis, 2007 01:57
Can anyone help me with Java? michal23 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 9 rugsėjis 2007 04:43
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.