mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Java sau. NET

Reply

Thread Tools
Old 1 mai 2008, 00:17
Grupul de stat

Salut prieteni ...

Sunt un student şi ştiu un proces echitabil pic de C + +. Acum vreau să-mi îmbunătăţi cunoştinţele şi competenţele în materie de programare. Deci, foarte curând întâmplă pentru un curs. Acum, de 2 opţiuni în faţa mea sunt Java şi. NET. Şi ca mulţi alţi oameni, am confundat pe care o să plec pentru.

De asemenea, a făcut o seacrh pe acest subiect de cateva ori, dar rezultatele nu sunt satisfăcătoare pentru. Pe de o pagina de web, Java a fost lider, apoi pe othe paginii. NET hotărât.

Deci plz baieti, dacă te-ai Informatii utile cu privire la acest lucru, apoi face să-mi spuneţi.

Mai ales, vreau să ştiu, care ar trebui să o am prefera luarea în considerente de prezent şi viitor nevoile pieţei şi, desigur, pe care unul dintre ei va ajuta-ma sa iau o mai mare pachet de plata ... lol. văr din urmă, ne-o dorim pentru a obţine plata mare de dolari pentru munca noastră.
Old 1 mai 2008, 12:20
Grupul de donator

Cred cu tărie Linux rulează acum as mai merge cu Java. Există poduri, oricum, care permit interoperabilitatea.

Old 1 mai 2008, 23:56
Grupul de stat

"Există poduri, oricum, care permit interoperabilitatea."
Ce vrei sa spui prin această declaraţie ..??
Old 2 mai 2008, 03:40
Grupul de donator

http://www.ezjcom.com/dotnet.html?gc...FQGe1AodwThhgQ

http://www.jnbridge.com/index.htm?gc...FQST1Aod5AL2gQ

http://sourceforge.net/projects/jacob-project/

Old 8 iunie 2008, 17:35
Grupul de stat

personal, mi-ar merge pentru Java ..
sale deoarece nu am nevoie de mai multe limbi pentru a construi cele web applet ANG aplicaţiile mobile.
Old 14 iunie 2008, 05:15
Grupul de donator

Salut

Personal, aş merge de asemenea, pentru Java. Ca şi în esenţă, dacă aveţi nevoie pentru a dezvolta. NET Framework, pe viitor, ai putea folosi C + +. Net, care este similar cu nativ C + +, oricum.

Sper că acest lucru vă va ajuta.

Multumiri

Leo
Old 14 iunie 2008, 05:18
Grupul de stat

Deşi puteţi "manual port" dumneavoastră. NET cod de mână ... sensul pe care le-aţi fiecare linie, pentru a verifica şi de a modifica unele dintre acesta şi de transfer de la un alt cod de compilator .. im nu destul de sigur ..
Old 1 august 2008, 06:20
Noile state Group

. net, plus C # şi va fi bine!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.