мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Јава или. НЕТ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1 сви 2008, 00:17
Мембер Гроуп

Default Јава или. НЕТ

Поздрав пријатељима ...

Ја сам студент и знам поштено нешто Ц + +. Сада желим унапредити моје знање и вештине у области програмирања. Тако ће ускоро за курс. Сада, 2 опције испред мене су Јава и. НЕТ. И као и многи други људи, да сам збуњена које за то да иде.

Такође је направљен сеацрх на ту тему неколико пута, али резултати нису задовољавајући. На једној уеб страници, Јава је био водећи, а затим на отхе страницу. НЕТ господари.

Плз момачки Дакле, ако имате неке корисне информације у вези тога, онда јавите ми.

Углавном желим да зна, и које би требало више волети узимајући у размишљањима садашње и будуће потребе тржишта и, наравно, један од њих, који ће ми помоћи да добијете већи пакет платите ... лол. цоз афтералл, желимо добити плаћени крупна сачма за наш велики труд.
Old 1 сви 2008, 12:20
Донаторска Група

Default Јава или. НЕТ

Мислим да са снагом Линукс се сада приказује бих и даље ићи са Јаву. Постоје мостови Аныуаы који омогућавају интероперабилност.

Old 1 сви 2008, 23:56
Мембер Гроуп

Default Јава или. НЕТ

"Постоје мостови Аныуаы који омогућавају интероперабилност."
Како то мислиш по овом изјавом ..?
Old 2. мај 2008, 03:40
Донаторска Група

Default Јава или. НЕТ

хттп://ууу.езјцом.цом/дотнет.хтмл?гц...ФКГе1АодуТххгК

хттп://ууу.јнбридге.цом/индекс.хтм?гц...ФКСТ1Аод5АЛ2гК

хттп://соурцефорге.нет/пројецтс/јацоб-пројецт/

Old 8. јуни 2008, 17:35
Мембер Гроуп

Default Јава или. НЕТ

лично, ја бих ићи за јава ..
њен, јер ЈА донт 'потреба било који језик више градити оне уеб апплет анг мобилних апликација.
Old 14. јуни 2008, 05:15
Донаторска Група

Default Јава или. НЕТ

Бок

Лично бих такође ићи за Јаву. Као што је битно ако вам је потребна за развој за. НЕТ Фрамеуорк у будућности могли да користе Ц + +. Нето који је сличан нативе Ц + + Аныуаы.

Надам се да ово помаже.

Много Хвала

Лео
Old 14. јуни 2008, 05:18
Мембер Гроуп

Default Јава или. НЕТ

иако можете "ручно порт" свој. НЕТ цоде руком ... што значи да морају проверити сваки ред и мењати неке га и пренети на други број преводилац .. им не сасвим сигуран ..
Old 1. аугуст 2008, 06:20
Нови члан групе

Default Јава или. НЕТ

. Нето плус Ц # и вас ће бити у реду!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Јава 6 Модернизирати 14 евилфантасы Вирус, Спыуаре и безбедност 3 29 мај 2009 13:01
Узимајући ослободити од старог Јава Буббле Уопштено Софтуаре Цхат 7 15 јануар 2009 16:51
Јава Цеу27 Уопштено Софтуаре Цхат 39 23 јануар 2008 11:26
Јава Питање дарксидецхаос Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 7 3 октобар 2007 01:57
Може било ко помоћ мене са јава? мицхал23 Уопштено Софтуаре Цхат 2 9. септембра 2007 04:43
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц