менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Java або. NET

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 травня 2008, 00:17
Член групи

Default Java або. NET

Привіт, друзі ...

Я студент, і знаю справедливих трохи C + +. Тепер я хочу для підвищення своїх знань та навичок в області програмування. Так скоро збираюся на курси. Тепер 2 варіанти переді мною є Java і. NET. І, як і багато інших людей, я заплутався, який з них йти за.

Також зробив Seacrh на цю тему пару раз, але результат для не є задовільним. На одній веб-сторінці, Java була ведучою, то на сторінці Кете. NET управляли.

Таким PLZ Хлопці, якщо ви отримали деяку корисну інформацію з цього приводу, потім робити дайте мені знати.

Здебільшого я хочу знать, якою я б вважав за краще, з урахуванням міркувань нинішні і майбутні потреби ринку і, звичайно, який з них допоможе мені отримати більш високу плату пакет ... LOL. Coz Afterall, ми хочемо отримати виплачуються великі гроші за наш важка праця.
Old 1 травня 2008, 12:20
Донор групи

Default Java або. NET

Я думаю, з силою Linux демонструє зараз я хотів би ще піти з Java. Є мости все одно, що дозволити сумісності.

Old 1 травня 2008, 23:56
Член групи

Default Java або. NET

"Є мости все одно, що дозволити сумісності."
Що ви маєте на увазі під цією заявою ..?
Old 2 травня 2008, 03:40
Донор групи

Default Java або. NET

http://www.ezjcom.com/dotnet.html?gc...FQGe1AodwThhgQ

http://www.jnbridge.com/index.htm?gc...FQST1Aod5AL2gQ

http://sourceforge.net/projects/jacob-project/

Old 8 червня 2008, 17:35
Член групи

Default Java або. NET

Особисто я б піти на Java ..
свої, тому що не потребують більше в мові побудувати тих веб-аплети анг мобільних додатків.
Old 14 червня 2008, 05:15
Донор групи

Default Java або. NET

Привіт

Особисто я б також піти на Java. Як, по суті, якщо вам потрібно розробити для. NET Framework, в майбутньому можна використовувати C + +. NET який схожий на рідному C + + в будь-якому випадку.

Я сподіваюся, це допоможе.

Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 14 червня 2008, 05:18
Член групи

Default Java або. NET

Хоча ви можете "вручну порт" Your. NET код вручну ... означає, що ви повинні перевірити кожен рядок і змінити деякі з них і передачу коду на інший компілятор .. їм не цілком впевнений ..
Old 1 серпня 2008, 06:20
Нові члени групи

Default Java або. NET

. NET PLUS C # і вам буде добре!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Java 6 Update 14 evilfantasy Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 29 травня 2009 13:01
Позбутися Old Java Bubba General Software чат 7 15 січня 2009 16:51
Java Cew27 General Software чат 39 23 січня 2008 11:26
Java питання darksidechaos Веб-браузери & FTP-клієнти 7 3 жовтня 2007 01:57
Чи можна мені допомогти з Java? michal23 General Software чат 2 9 вересня 2007 04:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.