![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| За да започнете Бих искал просто да се каже, преди страна това не е реклама, аз просто питам за някои посъветва, аз и моят приятел започна създаде, може да се каже, малко проекта, неговото основно просто нещо, което се състои, за да ни какво да правя, а аз се чудех на всяка идея, която може да ни помогне ли? му на базата на игри, игри имаме прегледи, имаме блог и форум, Im момента на вземане на видеоклип за нея, но ние арго мисля за нищо друго, ние не actuall средства, има ли нещо не можем да направим някои печелят?, позволи да знаете, че аз съм само на 15. сайта http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ подобрения? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих казал на добавяне от Google, но вече ги има на страницата.
| |||
| |||
| нали?, Hmmm странно, freewebs proberly го е направил, добре nooo не точно, че ще се правят няколко неща, като са собствени видеоклипове и игри прегледи, може би дори комично, форумът е там за повече мнения и предполагам, и soo хората могат да разговарят, чрез форум. |
|
| |||
| |||
| А така. Да му freewebs начин за печелене на пари. Аз не знам дали ще можете да направите повече от нея, ако имате freewebs има собствени обяви. |