menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Levé tlačítko myši

Reply

Thread Nástroje
Old 1.prosince 2007, 07:02
Člen Skupina

Default Levé tlačítko myši

Chcete-li začít bych jen rád řekl před straně to není reklama, jsem jenom shánět nějaké radit, já a můj přítel začal zřízení, mohli byste říct trochu projektu, jeho převážně jen co se do nás něco udělat, a já věděl, že to vůbec představu, můžete nám to pomůže?, založené na jeho her, máme herní recenze, máme blog a fórum, im současné tvorby videa pro něj, ale cant think o nic jiného, nemáme aktuální finanční prostředky, je tu něco, co můžeme udělat vydělat nějaké?, pronájem víte, že já jsem jen 15.

stránky
http://www.freewebs.com/leftclickproductions/
zlepšení?
Old 1.prosince 2007, 07:21
Dárce Skupina

Já bych řekl přidat se společností Google, ale už se jim na stránce.

Takže to, co dělá, je v podstatě vašeho návrhu hru fórum?

Můj systém: Čové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základní deska:
Abit IN9
Paměť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnitřní 750gb, 400GB externí
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovatel
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chlazení:
Žalman HSF
Síť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operační systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Old 1.prosince 2007, 07:27
Člen Skupina

my?, hmmm divný, freewebs proberly to udělal, ale ne zrovna byly Nééé bude dělat více věcí, jako jsou vlastní video a herní recenze, možná i komické, že fórum je tu pro zobrazení více i hádat, a soo lidé mohou chatovat přes fórum.
Old 1.prosince 2007, 07:47
Dárce Skupina

Oh pravdu. Jo freewebs svůj způsob vydělávání peněz. Nevím, jestli budete mít možnost už od ní v případě freewebs mají tam vlastní inzeráty.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? Blitzgirl42 Notebooky, Mobily a PDA 1 17. června 2009 12:08
Klikněte pravým tlačítkem Menu, změnitelného? Netta Operační systémy Windows 0 7. června 2009 18:35
Firefox vlevo klikněte stažení nefunguje jaymoshud Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 30. květen 2009 16:44
Levým tlačítkem myši klikněte na Laptop nefunguje? c02asm Notebooky, Mobily a PDA 3 28. listopadu 2007 01:00
Myš problém - vlevo klikněte nefunguje CompGal Obecné Hardware Chat 4 17. března 2007 09:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.