![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chcete-li začít bych jen rád řekl před straně to není reklama, jsem jenom shánět nějaké radit, já a můj přítel začal zřízení, mohli byste říct trochu projektu, jeho převážně jen co se do nás něco udělat, a já věděl, že to vůbec představu, můžete nám to pomůže?, založené na jeho her, máme herní recenze, máme blog a fórum, im současné tvorby videa pro něj, ale cant think o nic jiného, nemáme aktuální finanční prostředky, je tu něco, co můžeme udělat vydělat nějaké?, pronájem víte, že já jsem jen 15. stránky http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ zlepšení? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych řekl přidat se společností Google, ale už se jim na stránce.
| |||
| |||
| my?, hmmm divný, freewebs proberly to udělal, ale ne zrovna byly Nééé bude dělat více věcí, jako jsou vlastní video a herní recenze, možná i komické, že fórum je tu pro zobrazení více i hádat, a soo lidé mohou chatovat přes fórum. |
|
| |||
| |||
| Oh pravdu. Jo freewebs svůj způsob vydělávání peněz. Nevím, jestli budete mít možnost už od ní v případě freewebs mají tam vlastní inzeráty. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. června 2009 12:08 |
| Klikněte pravým tlačítkem Menu, změnitelného? | Netta | Operační systémy Windows | 0 | 7. června 2009 18:35 |
| Firefox vlevo klikněte stažení nefunguje | jaymoshud | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 30. květen 2009 16:44 |
| Levým tlačítkem myši klikněte na Laptop nefunguje? | c02asm | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 28. listopadu 2007 01:00 |
| Myš problém - vlevo klikněte nefunguje | CompGal | Obecné Hardware Chat | 4 | 17. března 2007 09:31 |
| Thread Nástroje | |
| |