μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Αριστερό κλικ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 07:02
Μέλος Ομάδα

Default Αριστερό κλικ

Για να ξεκινήσετε θα ήθελα απλώς να πω πριν από την πλευρά αυτή δεν είναι μια διαφήμιση, είμαι απλά ζητώντας κάποιες συμβουλές, εμένα και τον φίλο μου άρχισε μια, θα μπορούσαμε να πούμε ένα μικρό έργο, το κυρίως μόνο πράγμα που θα γίνει μέχρι να μας δώσει κάτι να κάνουμε, και Αναρωτιόμουν κάθε ιδέα του ότι θα μπορούσατε να μας δώσετε για να την βοηθήσει;, με βάση τα παιχνίδια, έχουμε gaming σχόλια, έχουμε ένα blog και forum, im τώρα ένα βίντεο για αυτό, αλλά εμείς πιστεύουμε επίκλισης από οτιδήποτε άλλο, δεν έχουμε actuall κεφαλαίων, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ορισμένες κερδίζουν;, να σας ενημερώνει ότι είμαι μόνο 15.

το site
http://www.freewebs.com/leftclickproductions/
βελτιώσεις;
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 07:21
Ομάδα Δωρητών

Default Αριστερό κλικ

Θα ήθελα να προσθέσω το είπαν από τη Google, αλλά έχετε ήδη τους στη σελίδα.

Τι σας κάνει είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι σχεδιασμό forum;

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 07:27
Μέλος Ομάδα

Default Αριστερό κλικ

κάνουμε εμείς;, hmmm παράξενο, freewebs proberly το έκανε, αλλά δεν nooo ακριβώς επρόκειτο να κάνει πολλαπλές πράγματα, όπως και οι δικές βίντεο, παιχνίδια και σχόλια, ίσως ακόμα και ένα comic, το φόρουμ είναι εδώ για περισσότερες απόψεις Μάλλον, και Soo άνθρωποι μπορούν να συζητήσουν, μέσω του φόρουμ.
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 07:47
Ομάδα Δωρητών

Default Αριστερό κλικ

Ω δικαίωμα. Ναι το freewebs τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να κάνει πια από αυτό, εάν υπάρχει freewebs έχουν δικό αγγελίες.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αριστερό κλικ Αποφασίζοντας Όπως δεξιό κλικ, πρέπει να ανοίξετε άλλο παράθυρο για το άνοιγμα συνδέσεων;; Blitzgirl42 Laptops, Κινητά & PDA 1 17 Ιουν 2009 12:08
Κάντε κλικ στο δεξιό μενού, τροποποιήσιμο; NETTA Λειτουργικά συστήματα Windows 0 7 Ιουν 2009 18:35
Firefox download κλικ αριστερά δεν λειτουργεί jaymoshud Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 30 Μαΐου 2009 16:44
Αριστερό κλικ σε Laptop Mouse δεν λειτουργεί;; c02asm Laptops, Κινητά & PDA 3 28 Νοε 2007 01:00
Mouse πρόβλημα - δεν λειτουργεί το κλικ αριστερά CompGal Γενική Συζήτηση Hardware 4 17 Μαρ 2007 09:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.