![]() |
|
| |||
| |||
| Για να ξεκινήσετε θα ήθελα απλώς να πω πριν από την πλευρά αυτή δεν είναι μια διαφήμιση, είμαι απλά ζητώντας κάποιες συμβουλές, εμένα και τον φίλο μου άρχισε μια, θα μπορούσαμε να πούμε ένα μικρό έργο, το κυρίως μόνο πράγμα που θα γίνει μέχρι να μας δώσει κάτι να κάνουμε, και Αναρωτιόμουν κάθε ιδέα του ότι θα μπορούσατε να μας δώσετε για να την βοηθήσει;, με βάση τα παιχνίδια, έχουμε gaming σχόλια, έχουμε ένα blog και forum, im τώρα ένα βίντεο για αυτό, αλλά εμείς πιστεύουμε επίκλισης από οτιδήποτε άλλο, δεν έχουμε actuall κεφαλαίων, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ορισμένες κερδίζουν;, να σας ενημερώνει ότι είμαι μόνο 15. το site http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ βελτιώσεις; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να προσθέσω το είπαν από τη Google, αλλά έχετε ήδη τους στη σελίδα.
| |||
| |||
| κάνουμε εμείς;, hmmm παράξενο, freewebs proberly το έκανε, αλλά δεν nooo ακριβώς επρόκειτο να κάνει πολλαπλές πράγματα, όπως και οι δικές βίντεο, παιχνίδια και σχόλια, ίσως ακόμα και ένα comic, το φόρουμ είναι εδώ για περισσότερες απόψεις Μάλλον, και Soo άνθρωποι μπορούν να συζητήσουν, μέσω του φόρουμ. |
|
| |||
| |||
| Ω δικαίωμα. Ναι το freewebs τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να κάνει πια από αυτό, εάν υπάρχει freewebs έχουν δικό αγγελίες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αριστερό κλικ Αποφασίζοντας Όπως δεξιό κλικ, πρέπει να ανοίξετε άλλο παράθυρο για το άνοιγμα συνδέσεων;; | Blitzgirl42 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 17 Ιουν 2009 12:08 |
| Κάντε κλικ στο δεξιό μενού, τροποποιήσιμο; | NETTA | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 7 Ιουν 2009 18:35 |
| Firefox download κλικ αριστερά δεν λειτουργεί | jaymoshud | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 30 Μαΐου 2009 16:44 |
| Αριστερό κλικ σε Laptop Mouse δεν λειτουργεί;; | c02asm | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 28 Νοε 2007 01:00 |
| Mouse πρόβλημα - δεν λειτουργεί το κλικ αριστερά | CompGal | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 17 Μαρ 2007 09:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |