![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Za početak bih samo željela reći prije rukom ovo nije reklama, ja sam samo traže neke savjetovati, ja i moj prijatelj počeo gore, mogli reći nešto projekt, njegove uglavnom samo ono što je napravio do nas nešto učiniti, i bio sam zadivljen bilo koji ideja koje vam mogu dati nam pomoći?, na temelju njegove igre, imamo recenzije igara, imamo blog i forum, Im trenutno izradu video za nju, ali mi ne mogu misliti za bilo što drugo, mi nemamo actuall sredstva, postoji li išta što možemo učiniti nešto zaraditi?, samo da znate da sam ja samo 15. lokacije http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ poboljšanja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bi rekao dodaj u Google, ali već imate ih na stranici.
| |||
| |||
| mi?, hmmm čudno, freewebs proberly se to, dobro nooo nije točno su idući u biti radite više stvari, kao što su vlastiti video, igre i recenzije, možda čak i strip, forum je tu za više pogleda mislim, i soo ljudi mogu razgovarati, preko foruma. |
|
| |||
| |||
| O pravu. Da svojim freewebs način zarađivati novac. Ne znam ako će biti u mogućnosti učiniti više od toga, ako postoji freewebs imaju vlastite oglasa. |