kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Kattintson a bal oldali

Reply

Téma eszközök
Old December 1, 2007, 07:02
Csoport tagja

Kezdeni én csak annyit szeretnék mondani, mielőtt kezet ez nem a reklám, én csak néhány tanácsot kér, én és a barátom indult ki, akkor mondjuk egy kis projektet, annak elsősorban csak egy dolog, amit tett fel minket valamit csinálni, és azon gondolkoztam, van valami ötlete, hogy akkor adja meg, hogy segítsen?, annak alapján játékok, szerencsejáték véleménye van, van egy blog és fórum, im jelenleg egy videót is, de azt hiszem, vidám semmi mást, nincs actuall alap, van valami, amit tehetünk néhány keresni?, tudatva Önnel, hogy én csak a 15.

a helyszín
http://www.freewebs.com/leftclickproductions/
javulás?
Old December 1, 2007, 07:21
Donor Group

Azt mondta, hogy adjunk a Google által, de akkor már őket az oldalon.

Szóval mi a tervezése során alapvetően a fórumon?

My System: Számítógépes

Processzor (ok):
Intel Quad Core Q6600
Alaplap:
Abit IN9
RAM memória:
2x 1GB Patriot
Grafikus kártya (k):
XFX 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Belső 750GB, 400GB Külső
Optikai meghajtó (k):
LG 20x DVD író-re
Case / tápegység:
Enermax Infiniti 650W
Hűtés:
Zalman HSF
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
LG 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Media Centre 2005
Old December 1, 2007, 07:27
Csoport tagja

do we?, hmmm fura, freewebs proberly tettem, és nem igazán volt Neee lesz több dolgot csinál, mint a saját videókat, és a szerencsejáték véleménye, talán még a képregény, a fórum van-e több Megtekintés gondolom, és soo emberek chat, a fórum keretében.
Old December 1, 2007, 07:47
Donor Group

Ó, rendben. Ja, hogy freewebs módja annak, hogy pénzt. Nem tudom, lesz képes arra, hogy már abból, ha már van saját freewebs reklámok.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.