![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kezdeni én csak annyit szeretnék mondani, mielőtt kezet ez nem a reklám, én csak néhány tanácsot kér, én és a barátom indult ki, akkor mondjuk egy kis projektet, annak elsősorban csak egy dolog, amit tett fel minket valamit csinálni, és azon gondolkoztam, van valami ötlete, hogy akkor adja meg, hogy segítsen?, annak alapján játékok, szerencsejáték véleménye van, van egy blog és fórum, im jelenleg egy videót is, de azt hiszem, vidám semmi mást, nincs actuall alap, van valami, amit tehetünk néhány keresni?, tudatva Önnel, hogy én csak a 15. a helyszín http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ javulás? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt mondta, hogy adjunk a Google által, de akkor már őket az oldalon.
| |||
| |||
| do we?, hmmm fura, freewebs proberly tettem, és nem igazán volt Neee lesz több dolgot csinál, mint a saját videókat, és a szerencsejáték véleménye, talán még a képregény, a fórum van-e több Megtekintés gondolom, és soo emberek chat, a fórum keretében. |
|
| |||
| |||
| Ó, rendben. Ja, hogy freewebs módja annak, hogy pénzt. Nem tudom, lesz képes arra, hogy már abból, ha már van saját freewebs reklámok. |