פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

שמאל לחץ על

Reply

שרשרת כלים
Old 1 דצמבר 2007, 07:02
חבר קבוצת

כדי להתחיל הייתי רוצה רק לומר לפני היד זה לא פרסומת, אני רק מבקש קצת יעוץ, אני והחבר שלי התחיל יוצרת, אפשר להגיד קצת הפרויקט שלה בעיקר רק דבר עשינו עד לתת לנו כדי לעשות משהו, ואני תהיתי כל הרעיון של זה אתה יכול לתת לנו כדי לעזור לו?, שלה המבוססים על משחקים, יש לנו ביקורות המשחקים, לנו יש את הבלוג של הפורום, כרגע IM ביצוע וידאו על זה, אבל אנחנו חושבים צביעות של כל דבר אחר, אין לנו actuall כספים, האם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות להרוויח כמה?, נותנים לך כי אני רק 15.

האתר
http://www.freewebs.com/leftclickproductions/
שיפורים?
Old 1 דצמבר 2007, 07:21
קבוצת תורמים

הייתי אמר להוסיף על ידי Google אך כבר יש לך אותם על הדף.

אז מה בעצם הוא עושה את עיצוב משחק בפורום?

המערכת שלי: Puter

מעבד (ים):
Intel Core Quad Q6600
לוח האם:
Abit IN9
זיכרון RAM:
2x 1GB פטריוט
כרטיס מסך (S):
XFX 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
750GB פנימי, 400GB חיצוני
כונן אופטי (S):
LG 20x DVD מחדש סופר
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Cooling:
זלמן HSF
רשת / אינטרנט:
צג (S):
LG 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Media Centre 2005
Old 1 דצמבר 2007, 07:27
חבר קבוצת

אנחנו?, Hmmm מוזר, freewebs proberly עשה את זה, גם לא בדיוק היו nooo הולך לעשות דברים רבים, כאילו הם הבעלים של קטעי וידאו, וכן ביקורות על משחקים, אולי אפילו משעשע, בפורום זה שם תצוגות נוספות, אני מניחה, ואת soo אנשים יכולים לנהל צ 'אט, באמצעות הפורום.
Old 1 דצמבר 2007, 07:47
קבוצת תורמים

אה נכון. כן את freewebs דרך להרוויח כסף. אני לא יודע אם תוכל להרוויח יותר מ freewebs אותו אם יש שם משלו adverts.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.