mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Spauskite kairėje

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 1, 2007, 07:02
Narys

Default Spauskite kairėje

Norìdami pradìti Norėčiau tik pasakyti, kol ranka tai ne reklama, aš tiesiog klausia, kai patarimus, man ir mano draugas pradėjo iki, galima sakyti, beveik projektą, jo daugiausia tik ką mes padarėme iki mums ką daryti, ir man buvo įdomu, bet idėja yra, kad jūs galite mums padėti tai?, jos remiasi žaidimus, turime žaidimų apžvalgos, turime blogas ir forumas, jiems šiuo metu priima dėl jo vaizdo, tačiau mes cant think nieko kito, mes neturime actuall lėšų, yra ten ką mes galime padaryti kai uždirba?, jums žinoti, kad aš tik 15.

Svetainės
http://www.freewebs.com/leftclickproductions/
patobulinti?
Old Gruodis 1, 2007, 07:21
Donorų grupės

Man sakė Pridėti's Google, tačiau jūs jau jų puslapyje.

Taigi, ką jūsų darote, yra iš esmės projektavimas žaidimo forume?

Mano sistema: Kompiuterinės

Procesorius (-iai):
Intel Quad Core Q6600
Pagrindinė plokštė:
Abit IN9
RAM atmintis:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (-ai):
XFX 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Vidaus 750GB, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD re-writer
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Aušinimas:
ZALMAN HSF
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
LG 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Media Center 2.005
Old Gruodis 1, 2007, 07:27
Narys

mes?, hmmm keista, freewebs proberly tai padarė, gerai nooo ne visai buvo ketiname daryti daug dalykų, pavyzdžiui, yra savo vaizdo ir žaidimų apžvalgos, o gal net ir komiška, forumas yra ten daugiau nuomones Manau, ir Soo žmonės gali bendrauti, per forumas.
Old Gruodis 1, 2007, 07:47
Donorų grupės

O dešinėje. Yeah savo freewebs būdas užsidirbti pinigų. Nežinau, jei jums bus suteikta galimybė nebėra iš jo, jei freewebs turi ten savo reklam.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? Blitzgirl42 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Birželis 17, 2009 12:08
Dešiniuoju pelės klavišu paspauskite Meniu, modifikuojamas? Netta Windows "operacinės sistemos 0 7 birželis 2009 18:35
Firefox kairėje spustelėkite Atsisiųsti neveikia jaymoshud Naršyklėms & FTP Klientai 0 Gegužė 30, 2009 16:44
Kairiuoju pelės mygtuku spustelėkite ant Laptop neveikia? c02asm Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Lapkritis 28, 2007 01:00
Pelės problema - spauskite kairės neveikia CompGal General Hardware Chat 4 Kovas 17, 2007 09:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.