![]() |
|
| |||
| |||
| Lai sāktu Es tikai gribu pateikt, pirms roku šis nav reklāma, es esmu tikai prasot veikt dažus padomus, mani un manu draugu sākušas darboties, jūs varētu teikt nedaudz projektu, tā galvenokārt ir tikai lieta, ko mēs, ko veido, lai dotu mums kaut ko darīt, un es domāju jebkurš ideja ir, ka jūs varētu mums palīdzēt to?, tās pamatā spēles, mums ir spēļu vērtējumus, mums ir blogu un forumu, im pašlaik gatavo video, bet mēs aprunāt domāju par jebko citu, mums nav actuall līdzekļus, ir tur kaut ko varam darīt nopelnīt?, ļaujot jums zināt, ka es esmu tikai 15. site http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ uzlabojumi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es būtu teicis pievienot's Google, bet jums jau tos lapā.
| |||
| |||
| mēs?, hmmm dīvaini, freewebs proberly to darīja, labi nooo nav tieši tika gatavojas darīt vairākas lietas, piemēram, ir pašu video un spēļu vērtējumus, varbūt pat komiksu, forums pastāv vairāk viedokļu I guess, un Soo cilvēki var tērzēšana, izmantojot forumu. |
|
| |||
| |||
| Oh labi. Yeah tās freewebs veids, kā pelnīt naudu. Es nezinu, ja Jums būs iespēja izdarīt vairs no tā, ja freewebs ir tur savu reklāmu. |